Hirdetés

MWC 2018: Kezünkben a Redmi Note 5 (Pro)

A különféle elnevezési mizériáknak köszönhetően nekünk is gyakran kétszer kell végiggondolnunk, hogy melyik készülék melyik, pontosabban: hol mi a neve. Bemutatkozott ugye az 5,7"-es Redmi 5 és az 5,99"-es Redmi 5 Plus Kínában, ez utóbbit le is teszteltük, és ez kapott Indiában Redmi Note 5 nevet, a méretei miatt egyébként jogosan. Indiában a Redmi Note 5 Pro is bemutatkozott, szintén 5,99"-es képátlóval, és a különbséget leginkább hátul lehet felfedezni, mivel arrafelé dupla kamerát visel, függőleges elrendezésben.


[+]

Az utóbbi készülék a nemzetközi piacokra a zavar kedvéért simán csak Redmi Note 5 néven fog eljutni, és ezzel a titulussal, illetve a Snapdragon 636-os SoC-vel volt kiállítva a Qualcomm standjánál, akkora lopásgátlóval a hátlapon, hogy nekünk kell az alábbi fotó minőségéért elnézést kérni.


[+]

Azért túl sok mindent nem takar el a biztonsági zár, hiszen a kamerák mellett látható a Mi logó is, az előlapon pedig semmi sem zavarja meg az 1080 x 2160 pixeles IPS megjelenítő tűéles színkavalkádját, vagy a MIUI 9 nemzetközi szoftvervariációját. A 4 és 6 GB RAM-mal, illetve 64 GB-os tárolóval szerelt phablet várhatóan nálunk is ki fog kötni a boltok polcain, 12 + 5 megapixeles hátlapi kamerája mellé 20 megapixeles szelfi fényképezőt biztosítva. Mint mindig, most se számítunk az árazás elszállására. Indiában egyébként 55 ezer forintnak megfelelő rúpiát kérnek el érte. Már a Redmi Note 5 Próért. Mert a simáért mintegy 40 ezer forintot.

MobilarenaSEAT AtecaLG V30

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés