MWC 2019: Ilyen a Pop-szakma

Ha már megszerezte a névhasználati jogot, a francia illetőségű Avenir Telecom igazán belelendült az Energizer márkás okostelefonok piacra dobásában, és nemrég két tucat új jövevényt jelentettek be, amelyeket az MWC- sikerült először megtapogatnunk. Az egyik legérdekesebb és talán a legszebb az Ultimate U620S Pop lett, egyébként vannak ennél is nehezebben megjegyezhető nevű darabok a palettában.


[+]

A 153,2 x 74,9 x 10,25 milliméteres paraméterek önmagában nem mondanak el sokat, belefért ugyanakkor a teljesen kezelhető méretű házba egy teljesen noccs- és kameraluk mentes 6,2"-es LCD kijelző 1080 x 2280 pixelen.


[+]

Ez azt is jelenti, hogy a szelfikamera motorikusan emelkedik ki, de ez így pontatlan: a szelfikamerák figyelnek ki felfele, ha az ember az önfotózás ikonjára bök, rövid várakozás után pedig már készülhet is a 16 megapixeles felvétel, 2 megapixeles segédkamerával megtámogatva a fejlettnek ígért háttérelmosásért. Hátul 16 + 5 + 2 megapixeles a rendszer kéttónusú LED villanóval.


[+]

Az ujjlenyomat-olvasó oldalra került, a Type-C port pedig alulra, melyen keresztül szolid, 3500 mAh-s telep tölthető. Az Android 9 Pie-t futtató eszközt a nyolcmagos MediaTek Helio P70 hajtja meg 6 GB RAM és 128 GB-os tároló kíséretében. A készülék várhatóan nyáron kerül forgalomba Európában, egyelőre az árat sem kommunikálják. Az Ultimate U620S Pop mindenesetre mutatós küllemével a szenzorsziget nélküli, csupa kijelző előlapjával fellendítheti az Energizer brand eladásait.

MWC 2019 utazásunkat a SEAT támogatta.

Azóta történt

Hirdetés