MWC 2019: Kezünkben a Redmi Note 7

A Xiaomi komolyabb standdal látogatott ki a barcelonai Mobile World Congressre, amelyen gokart pálya is van, persze azért mégiscsak mobileszközei a legnépszerűbbek. Pár hete a Redmi saját brand keretében jelentette be a Note 7-et, ami külsőre nagyon nem különbözik egy sor másik terméktől, ám ez roppant mutatós hátlapot jelent, illetve szenzorcseppes kivitelt, előnyös képernyőarányt hozva a középkategóriába.


[+]

Azért ettől a 6,3" képátlójú, FHD+ felbontású ketyere apró nem lett, viszont könnyű megbékélni a kijelzőbe lógó, 13 megapixeles kamerával. Hátul egyenesen 48 megapixeles szenzor áll rendelkezésre 1/2" lapkaméretben, f/1,8-as rekeszértékű optikával, amihez 5 megapixeles mélységérzékelős segéd és LED villanó tartozik, alattuk ujjlenyomat-olvasóval.


[+]

A Snapdragon 660 kifejezetten erős mobilplatform a középkategóriában, a Mi 8 Lite is ezt használja, a 4000 mAh-s telep pedig az üzemidő oldaláról kívánja hozni a Redmi szériától megszokottat, csak végre USB-C porttal. Várhatón már nem kell sokat aludni, hogy a rövid ismerkedésből hosszú legyen, és a telep mellett az SoC-t és a kamerát is megizzasszuk, de nem ez az egyetlen érdekes Xiaomi termék 2019 első felében. Sőt: hamarosan érkezhet a Note 7 Pro variánsa.

MWC 2019 utazásunkat a SEAT támogatta.

Előzmények

Hirdetés