Hirdetés

MWC 2024: Mi fogtuk először kézbe a Nothing Phone 2a-t

Elvileg a vitrin mögött kellett volna maradnia, ám a bárpult enyhített a vasszigoron.

Csak márciusban mutatja be a Nothing a (2a)-t, amiről egyébként tudunk már majdnem mindent, de azért szervezett a márka egy laza sajtóeseményt a méregdrága Salvaje étterembe Barcelonában, és bár bejutni nem volt könnyű a hosszú sor végére állva, a frissítők magunkhoz vétele és egy kis csevej után lehullott a lepel a telefonról.


[+]

Egészen pontosan a kissé maszatos üvegről, ami mögé a 2a-t elhelyezték, és még sötét, tömeg és mindenféle tükröződés is volt - a fenti fotó tűnt a legjobbnak, amit telefonnal lőni sikerült, mielőtt egy rakás sushival és itallal megkínálták az influencereket és az újságírókat. Persze a Nothing munkatársai is emberből vannak, és pár bárpultos vizit, illetve fotófülkés pózolás után az egyikük nyomott egy szelfit - nyilván a Phone 2a-val, és akkor már elkértük pár exkluzív fotóra.


[+]

A fényviszonyok nem lettek jobbak és a részletes specifikáció is titokban maradt (a MediaTek Dimensity 7200 Pro viszont már hivatalos), a készülék fehér változatban mindenesetre stílusos, jó fogású és persze megvannak a hátlapon a Glyph fények.


[+]

Egyébként is a lazaság a márka mottója, szóval megnyugtattak bennünket: képeink nyugodtan megjelenhetnek, a március 5-ei bemutató után pedig várhatóan tesztre is megérkezik az ár/érték bajnokságba nevező Nothing 2a. Viszont a mennyi? kérdéskörére nem kaptunk még olyan választ sem, amit titokban kellett volna tartani. Majd a jövő héten kiderül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés