MWC 2024: Megérkeztek Európába az Anker Qi 2-es tartozékai

Töltő, állvány, power bank és mellette fülhallgató, hangszóró is jön az Ankertől.

Az MWC ideje alatt megrendezett Pepcom rendezvényen volt ott az Anker, és elhoztak egy csomó új kiegészítőt, melyeket az amerikai piacra már a CES-en megmutattak, Európában viszont egyelőre nem voltak kaphatók. Mint megtudtuk, a Qi 2-es töltők már most kaphatók, a Soundcore márkanév alatt érkező Anker audiokiegészítők pedig márciustól lesznek elérhetők a gyártó webshopján, illetve az Amazonon és a partnereiknél is EU-szerte.

A 10 000 mAh-s külső aksi egy iPhone 13 mininA 10 000 mAh-s külső aksi egy iPhone 13 minin A 10 000 mAh-s külső aksi egy iPhone 13 minin [+]

A Qi 2-es, mágneses hordozható töltők közül a 6600 mAh-s és a 10 000 mAh-s is kapható lesz, ezek ajánlott fogyasztói ára 69,99 és 89,99 euró. Az egyszerű Qi 2-es töltő 29,99 eurós áron fut majd, az összehajtható, több eszköz egyidejű töltésére alkalmas nyitható töltőjük 109,99 euróért lesz kapható, míg a szintén több eszköz töltésére alkalmas állvány 99,99 euróért kerül forgalomba. A kiegészítőket elsődlegesen iPhone telefonok mellé ajánlja a gyártó, de ugyanúgy működik a Qi vezetékmentes töltésátadás androidos készülékekkel, illetve a power bankok USB-C csatlakozóján keresztül 27 wattos gyorstöltést is képesek leadni. A telepbe beépített szenzorok folyamatosan követik a belső hőmérsékletet a töltés állapota közben, az akkumulátor tartósságának érdekében.

A 6600 mAh-s power bank az iPhone 13 mininA 6600 mAh-s power bank az iPhone 13 minin A 6600 mAh-s power bank az iPhone 13 minin [+]

Érkeznek jópofa kiegészítők az Ankerhez tartozó Soundcore márkától is, a P40i vezeték nélküli fülhallgató például aktív zajszűréssel rendelkezik, a hordozó tokban van vezeték nélküli töltéshez Qi tekercs, a tok pedig úgy van kialakítva, hogy van benne egy kis kampó, amibe be lehet pattintani egy telefont, a hordozó így mini állványként funkcionálhat.

[+]

Az AeroFit és AeroFit Pro fülhallgatók is érdekesnek tűnnek, ezek nyitott fülhallgatók, a nyakat hátulról megfogó pánttal. Sportoláshoz szánja őket a gyártó, IPX5-ös és IPX7-es védelemmel rendelkeznek, és viszonylag könnyűek (8,5 gramm és 12,23 gramm a sima és a Pro). A beépített akkumulátor 85 mAh és 105 mAh a fülhallgatókban, ezzel a sima 11 órát, a Pro modell 14 órát képes egy töltéssel zenét lejátszani. A Pro modellt nyomógombokkal lehet irányítani és a 16,2 mm-es dinamikus meghajtón keresztül LDAC kodeken érkező hangot is képes lejátszani, akár térhatásban is. A sima modell 14 mm-es meghajtókkal van felszerelve, viszont ez csak AAC-t és SBC-t támogat. Mindkét fülhallgatóban 4 mikrofon van.

A Soundcore AeroFit fülhallgatókA Soundcore AeroFit fülhallgatókA Soundcore AeroFit fülhallgatók A Soundcore AeroFit fülhallgatók [+]

Van még egy MagSafe mágnesekkel dolgozó mikrofonokkal és hangszóróval egybeépített állvány is, ezt telefonos videókonferenciákhoz szánja a gyártó, szerintük sokkal jobb hangminőségben lehet ezzel keresztül részt venni a beszélgetésben. Ennek egyelőre az árát nem közölték, de márciusban érkezik majd az európai piacra ez az eszköz is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Anker

Előzmények

Hirdetés