Hirdetés

MWC 2024: Nem várta meg a Xiaomi Watch 2 a bemutatót

A német, olasz és a belga Amazonon már most előrendelhető az óra.

Nagyon türelmetlen a Xiaomi vagy az Amazon a Xiaomi Watch 2 kérdésében, ugyanis nem várták meg a február 25-i, vasárnapi MWC-s bemutatót, az óra már most előrendelhető a német, az olasz és a belga Amazonon. A szállítást márciusra ígéri a termékoldal, fekete és ezüst-fehér (a lenti képeken) színben lesz elérhető az óra, az ár pedig egységesen 200 euró a felsorolt helyeken. Ez alapján 80 ezer forint körüli összegre lehet számítani, a hivatalos magyar árak viszont egyelőre ismeretlenek.

(forrás: Amazon.de) [+]

A Xiaomi Watch 2 a már általunk is tesztelt Watch 2 Pro egyszerűbb változata lehet, a különbségeik a tokozás anyagában és az LTE modemben keresendők. Míg a Pro óra rozsdamentes acélból van, addig a sima Watch 2 alumínium óratestet kapott, és hiányzik róla a tekerhető korona, csak két nyomógombot látni a képeken. Emellett míg a Pro modellben van LTE modem, addig a sima Watch 2 csak Bluetooth és Wi-Fi kapcsolatra képes, mobilhálózatira nem. Ebben pedig ki is merültek a különbségek a termékoldal leírása szerint.

Ezüst színben a Xiaomi Watch 2Ezüst színben a Xiaomi Watch 2Ezüst színben a Xiaomi Watch 2 Ezüst színben a Xiaomi Watch 2 (forrás: Amazon.de) [+]

A kijelző ugyanaz az 1,43 hüvelykes, 466 x 466 pixeles AMOLED panel mindkét órában, ugyanaz a Snapdragon W5+ Gen 1 SiP dolgozik benne, rajta pedig a Wear OS fut. Megegyezik a GPS modul a leírtak alapján és az egészségügyi adatokat követő szívritmus-, illetve SpO2-szenzor is. Az 5 ATM minősítése is adott a Watch 2-nek, az amazonos termékoldal alapján pedig szilikon szíj jár az óra mellé, így akár úszni is viheti magával a felhasználó.

(forrás: Amazon.de) [+]

Előzmények

Hirdetés