Hirdetés

MWC blog: Mosodába betérni márpedig érdemes

Na már most, mivel mi Bochával napok óta úton vagyunk, nyilván rohamosan fogynak a tiszta ruhák, márpedig még elég sok idő hátravan addig, ameddig végre újra saját ágyainkban aludhatunk. Az MWC kiállításra ráadásul elég sokféle öltözékkel kell készülni, egyrészt azért, mert vannak céges vacsorák, másrészt pedig mert a standok közötti járkáláshoz nem árt kényelmes ruhába bújni. És akkor még az átlagosnál sokkal hidegebb időjárásról nem is beszéltünk.

Bocha ezért kinézett egy mosodát, ami a szállástól egy utcányira található, így a szennyessel megrakott bőröndökkel vágtunk neki a nagyjából öt perces útnak. Barcelona bár nem koszos, azért nem is a legtisztább város, így meglepődve tapasztaltuk, milyen rendezett a Splash Laundry Bugaderia névre hallgató mosoda. Háromféle mosógép közül lehet választani: van 17 kg-os 10 euróért, 13 kg-os 8 euróért, és 8 kg-os 5 euróért.

Nyilván a legtöbben a legkisebbet választják, szóval nekünk a legnagyobb jutott (a középsőt csak utólag vettük észre). Nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy működésre bírjuk a mosógépet, be kell dobni a pénzt, megadni a szükséges programot és voilá, már pörög is a dob, önmaga adja hozzá a mosószert és az öblítőt is. Meg kell várni a nagyjából 35-40 perces mosást és már át is lehet fáradni a szárítóhoz.

Én munkával ütöttem el a mosási időt
Én munkával ütöttem el a mosási időt [+]

Itt 2 euróba kerül a 15 perces pörkölés, ebből azért legalább kettő kell ahhoz, hogy a ruhák tényleg szárazak legyenek, de megéri, lévén újat venni semmi értelme nem lenne mosás helyett. A tapasztalat tehát azt mutatja, hogy hosszabb utazás, nyaralás alkalmával simán megéri egyszer átöblíteni ilyen helyeken a ruhákat, van mosónő, aki figyel a rendre és a tisztaságra, tiszták lettek a ruhák és még az illatuk is elfogadhatónak tűnt, ráadásul mosás közben még dolgozni vagy beszélgetni is lehet.

MobilarenaSEAT AtecaLG V30

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG
  • SEAT

Azóta történt

Előzmények

  • MWC blog: Úton a csúcs felé

    A cím két dolog miatt is igaz. Egyrészt mert életem játékát nyújtottam a Barcelona melletti golfpályán, másrészt meglátogattuk a Montserrat magasabb részeit is.

  • MWC 2018: Levideóztuk az új Nokiákat

    Vajon melyik lesz a legsikeresebb modell? A Mátrixból ismert Nokia 8110 remake-je, vagy inkább a Nokia 8 Sirocco, esetleg a Nokia 1?

  • MWC 2018: Friss formatervvel támad a ZTE

    A ZTE Blade V9 és a V9 Vita is a mai trendeknek megfelelő formatervet kapott, kellemes hardverrel, kicsit talán túlzó árazással.

  • MWC blog: Ez a katalán kiruccanás kötelező

    Jobban indult az MWC-m, mint tavaly ugyanilyenkor, aztán a nagy pörgés előtt egy kis kirándulás adta meg az MWC-hez a szükséges élményenergiát: Gironát látnia kell annak, aki Katalóniába utazik.

Hirdetés