MWC: Motorola E8 képek és videó

A Motorola Z10 mellett a legtöbben az E8-ra voltak kíváncsiak. A Motorola legfrissebb zenei modellje végre fel tud mutatni néhány extrát, kezdve rögtön az igen ízléses formatervvel. Az E8 csillogóan fekete külsején kicsit aprónak éreztük a fektetett QVGA képernyőt, ám a minőségére nem lehet panasz.

Az E8 inaktív állapotban csupán egy sötét lapnak látszik, ám ha hozzáérünk, akkor az érintésre érzékeny gombok kivilágosodnak. A fő kezelőszerv egy olyan öt irányú navigációs kör, amely mellett egy barnás ív is húzódik. Ezt jobbra-balra lehet simítani, így beletekrhetünk a zenébe, de a menüben való mászkálásnál is hasznos, bár eleinte kicsit túlságosan is érzékenynek tűnt a felület.

Az E8 2 gigabájtos belső memóriával rendelkezik, amely microSD kártyával tovább bővíthető. 3,5 mm-es szabványos jack bementetet is találhatunk rajta, így bármilyen füles hozzáköthető, a hátlapon pedig 2 megapixeles kamera teljesít szolgálatot. A képek után álljon itt egy rövidke videó is a fent említett kezelőszerv működéséről.


Azóta történt

Előzmények

Hirdetés