Nagyobb kijelzőt és dupla hátlapi kamerát kapott a Meizu M6T

A 18:9-es képarányú panellel bemutatott Meizu M6T leginkább a Meizu M6s folytatásának tűnik, az M6 és az M6 Note pedig megmarad a hagyományos képarányt és előlapi ujjlenyomat-olvasót preferálók számára. Hardveresen viszont az alapmodellhez áll közelebb, illetve pontosan megegyező lapkakészlettel dolgoznak. A MediaTek 6750-es szettben itt minimum 3, maximum 4 GB RAM áll rendelkezésre 32 és 64 GB bővíthető belső térhely mellett.


[+]

A kialakítás inkább az M6s-sel rokon, dimenzióiban majdnem, kijelzőméretben viszont méretben megegyeznek. A Meizu M6T 5,7 hüvelykes HD+ felbontású IPS panelje 152,3×73 x 8,4 milliméteres, 145 grammos polikarbonát házba került, az ujjlenyomat-olvasó pedig ennek hátuljára, a dupla kamerarendszer alá. Ettől függetlenül a Meizura jellemző, a navigációs gombokat helyettesítő, úgynevezett mBack funkció megmaradt, csak a kijelzőn megjelenő, virtuális kör formájában.


[+]

További eltérés a dupla hátlapi kamerarendszer, amely egy f/2,2 apertúrájú, 13 megapixeles főkamerából és egy f/2,4-es 2 megapixeles, mélységélességre szakosodott segédszenzorból áll, míg az előlapra egy 8 megapixeles Samsung egység került.


[+]

A 3300 mAh-s akkumulátor az M6s-től eltérően nem tölthető gyorsított eljárásban, illetve egyelőre a hálózati kompatibilitás sem teljes a hivatalos termékoldal szerint. Egyéb, különösebben érdekes paraméterrel nem rendelkezik a készülék, az ára pedig nagyjából megegyezik az M6s nyitóárával, így a 3/32 GB-os alapmodell 110 euróba (körülbelül 35 ezer forint) kerül, a 4/32 GB-os verzióért 135 eurót (43 ezer forint) kell fizetni, míg a 4/64 GB-os kiszerelés nagyjából 48 ezer forint lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Előzmények

  • Meizu M6 Note - sikert jegyezhet

    Nem ülhet ölbe tett kézzel a Xiaomi, a phablet méretosztályban negyvenezer forint körül egyre jobbat nyújt az egyik fő konkurens is. Mostantól itthon is kapható!

  • Meizu M6 - az etalon

    A Meizu konkrétan sarokba szorítja a konkurenciát a legújabb M6-tal, ami kifogástalanul működik, van rajta ujjlenyomat-olvasó, atomstabil - és itthon, hivatalosan is annyiba kerül, mint egy Nokia 1.

Hirdetés