Narzo 60x néven újráz a Realme 11x

Ugyanaz a készülék, de azért kapott egy új színt és egy másik főkamerát.

Nemrég mutatkozott be a Realme 11x Indiában, ami jellemzően a globális forgalmazás szándékát jelenti, úgyhogy nem kizárt, hogy ez a modell egyszer csak errefelé is felbukkan. Addig is Realme Narzo 60x néven is fut egy kört, szintén Indiában, aminek így hirtelen nem sok értelmét látjuk, de mit tudhatjuk mi, ugye. Szóval a Narzo 60x ugyanolyan, 6,72 hüvelykes, 120 Hz-es, FHD+ felbontású LCD panellel dolgozik, amibe egy 8 megapixeles szelfikamera lyukad, az ujjlenyomat-olvasó pedig értelemszerűen a bekapcsológombba került.

Realme Narzo 60xRealme Narzo 60x Realme Narzo 60x

Az Android 13-as rendszer az 5G-s Dimensity 6100+ vason fut 4 vagy 6 GB rendszermemóriával és 128 GB belső tárhellyel megtámogatva, a szükséges energiát ehhez az 5000 mAh-s telep biztosítja 33 watt teljesítményű gyorstöltési lehetőség mellett. A hátlapon csak a szín és a fénytörés változott, a Gradient Light Effectet többrétegű kialakítás és homokszerű részecskék biztosítják, ezúttal már zöldes árnyalatban is. A kameratárcsa megegyező megjelenésű, viszont a 2 megapixeles segédszenzor mellett már 50 megapixeles főkamera dolgozik.

A készülék 4/128 GB-os csomagban 56 ezer forintnak megfelelő indiai rúpián nyit, a 6/128 GB-os verzióért pedig 66 ezer forintnyi helyi pénzt kell fizetni, ami pontosan ugyanannyi, mintha 11x néven vásárolnánk meg a készüléket. Érkezett egyébként ANC-s TWS füles is a Narzo 60x mellé Spatial Audio térhangzással, Bluetooth 5.3-as kapcsolattal, Dolby Atmos minősítéssel és IP55-ös védelemmel. A Realme Buds T300 12,4 milliméteres, mélyhangsúlyos meghajtókkal dolgozik, 10 perc töltéssel 7 óra üzemidőt biztosít aktív zajszűrés nélkül, ANC-vel pedig 6 órát bírnak a fülesek önerőből. Mindezért 10  ezer forintnak megfelelő összeget kell letenni az asztalra.

Előzmények

Hirdetés