Négy új készülék a BenQ-Siemenstől

A BenQ-Siemens háza tájáról felröppenő hírek négy új telefonról szólnak, amelyeket a gyártó a Barcelonában rendezendő 3GSM kongresszus alkalmával szándékozik bemutatni. Klasszikus értelemben vett specifikáció így szinte alig van, de minden készülékről megtudható valami érdekes.


Venus C3 - Zenére hangolva

 

A Venus C3-at a zene szerelmeseinek tervezték. A külső burkolaton elhelyezett lejátszás vezérlő gombok gyors és egyszerű hozzáférést biztosítanak a háttérben futó zenelejátszóhoz anélkül, hogy ki kellene nyitni a telefont. A billentyűk tökéletesen, a dizájn megtörése nélkül beleolvadnak a burkolatba: a szépség a funkcionalitással párosul. A mart fémes bevonat igazi ínyencség. A Venus C3 különleges FM adóval érkezik, így a lejátszott MP3-ak könnyen átjátszhatók az autórádióra is! A beépített hangposta szoftver szűrői segítségével könnyen kiválasztható, hogy ki milyen bejelentkező szöveget halljon. Ha például külföldi távolsági hívás érkezik, a hangposta automatikusan angolra vált.


Cupid - üzleti stílusban

 


A Cupid célközönsége az üzleti réteg. Az "easy key" gombok révén gyorsan elérhetők a legfontosabb funkciók, így a felhasználó mindenféle nehézség nélkül használhatja a készüléket. A magától értetődő dizájnelemek könnyen megkülönböztethetővé teszik a fő és mellék funkciókat, míg az extra nagy kijelző tökéletes olvasást biztosít. Az egyszerű vonalvezetés, a sarkok finom lekerekítése és a kecses kivitelezés tovább növeli a minőség érzetét, és feloldja a csúszkás mechanika rideg érzetét.


Fiatalos

 


A BenQ Hermes B a fiataloknak szánt egyedi zenelejátszó felületével forradalmasítja az MP3 telefonokat. Igazi kompakt, belépő szintű készülék. A nagyméretű billentyűk segítik a mobil kommunikáció gyors és egyszerű használatát. A kecses, íves vonalú készülék formavilága nem csak szép, hanem kényelmes használatot biztosít. Az egyedi zenelejátszó felület a hagyományos MP3 lejátszó funkciókkal párosítva, valamint az
oldalpanel színes berakásai biztosan felkeltik zene szerelmeseinek érdeklődését. Eme készülékkel túlszárnyalhatóak a mobil kommunikáció és a zene élvezetének határai.


Ulysses - Divatos 3G

 


Az Ulysses B1 azon divatorientált vevők számára készült, akik egy igazi mobil mindenesre vágynak. A dizájnelemek egy apró, könnyen hordozható laptop hatását keltik. A készülék könnyebb és kisebb, mint a legtöbb 3G telefon. A karcsú vonalak szinte eltitkolják a hatalmas belső tudást. Az elő és hátlapot az egyszerűség és a kiforrottság jellemzi. A 3G készülék hatalmas kijelzője igazi élménnyé teszi a kommunikációt. A vízszintes üzemmód valódi kameraszerű használatot biztosít. A hátlap
fémes alumínium borítása nem csak szép, hanem önarckép készítésekor tükörként is funkcionál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés