Négykamerás LG G9 renderek érkeztek

Ismerős forma ám még több kamera jellemezheti az LG egyik tavaszi csúcskészülékét.

Kétségtelenül egyedi lett az LG G8x ThinQ Dual Screen és az LG V50 ThinQ Dual Screen 5G, bár nem bánnánk, ha a gyártó visszatérne az egyszerűbb elnevezéshez (lásd LG G6 vagy V20). A termékek különleges mivoltát a hajlítható helyett az egyszerűen az elsődleges mellé tehető másodkijelző jelentette, ám ezzel az LG aligha a tömegeket célozhatta meg.

Az LG G9 ThinQ nem hivatalos renderképe
Az LG G9 ThinQ nem hivatalos renderképe (forrás: CashKaro) [+]

Az utóbbi kategóriában várhatóan az LG G9 ThinQ és a V60 ThinQ versenyez majd 2020 első felében, és most a szerényebb csúcskészülék kapott renderképeket, illetve videót. Az előlapon apró kameracsepp szakíthatja csak meg a panel dominanciáját, és mivel ujjlenyomat-olvasó hátul vagy oldalt nem látható, kijelzőbe épített variáció tudhatja le az efféle feloldást.

Nyilván a renderanyagok nem hivatalosak, ugyanakkor az efféle, CAD fájlból megalkotott képek és videók elég gyakran találják el a küllemet nagy vonalakban. A négy hátlapi kamera például nem volna meglepő manapság, azt pedig mi tesszük hozzá elég magabiztosan az elmúlt évek alapján, hogy valamelyik legerősebb Qualcomm lapka, eséllyel a Snapdragon 865 bújik majd meg a készülékházban, amely legalábbis a CashKaro alkotói szerint nem mond le a jack kimenetről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Az LG Velvet sem marad ki a dupla kijelzőből

    A G-széria helyét átvevő, minimalista megjelenésű mobil azért nem dob el mindent, amit az LG-től megszokhattunk, a két kijelzős használat szinte biztosan lehetőség lesz a felhasználóknak.

Előzmények

Hirdetés