Nem bír magával az S20 FE a premier előtt

A Samsung holnap mutatja be az új Galaxy S20 variánst, ám záporoznak a mindent leleplező álló- és mozgóképek.

A sarki fűszeres is tudja már, hogy szeptember 23-án érkezik a Samsung Galaxy S20 FE, vagyis Fan Edition, és a nem hivatalosan kijutott, de hivatalos infógrafikáról a 12 + 12 + 8 megapixeles hátlapi kameratriót, a 3x-os optika és 30x-os hibrid zoomot, a 4500 mAh-s telepet vagy épp az IP68-as védelmet is le lehetett olvasni.

A Jimmy is Promo YouTube csatorna konkrétan teljesen körbejárja a friss jövevényt, leleplezve a csúcskategóriás tudáshoz mérten erősen megkérőjelezhető plasztik házat, amit valószínűleg azért kevés Galaxy rajongó követelt – jack kimenet sincs sehol. Méretben amúgy az S20 FE az S20+ környékére, azaz S20 és az S20 Ultra közé ékeli magát, valamivel vastagabb kávákkal és FHD+ felbontással.

Az S20 FE viszont minden társa alá licitálhat 700 dollár körüli nyitóárával, mégse kell lemondani a 120 Hz-es AMOLED panelről, a vezetékmentes töltésről és visszatöltésről vagy a méretes telepről. Ráadásul az 5G-s variáció Snapdragon 865-tel várható, és ha esetleg nálunk is ezzel kerül forgalomba, sokaknak lehet érv egy exynosos társ ellenében. Holnap mindenre választ kapunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés