Nem csak kijelzőben erősít a Huawei Band 6

A mostani helyzetben kapóra jön a beépített véroxigén-telítettség mérő és az üzemidő is ígéretes.

Egyre szemrevalóbbak és egyre többet tudnak a fitnesz karperecek. A Huawei Band széria már korábban AMOLED panelre váltott, a 6. generációs, mindössze 18 grammos modell pedig kifejezetten megnyerő, 194 x 368 pixeles, enyhén ívelt megjelenítőt kínál 1,47"-es képátlóval és vékony kerettel, hogy férfi-női karon egyaránt észrevétlen maradjon. A 43 x 25,4 x 10,99 milliméteres, fekete, zöld, vagy narancssárga színben elérhető Band 6 szilikonpánt rögzül a csuklóra és 5 ATM vízállósági vizsgát kapott, hogy úszni is lehessen benne.


[+]

Megvan a hattengelyes IMU szenzor (gyorsulásmérő és giroszkóp), az optikai pulzoximéter és a Bluetooth 5.0 antenna a mobilos kapcsolathoz – a karperec legalább 9.0-s iOS-es vagy 6.0-s androidos készüléket kíván. A mágneses töltőbölcső hátul csatlakozik a kiegészítőre és a Huawei vegyes használattal kéthetes működést ígér a következő etetésig.


[+]

Ez mindenképpen örvendetes, és mivel beépített GPS sajnos nincs, cserébe a kinti edzések sem merítik jobban a csuklóéket, amit az érintőképernyővel és az oldalsó gombbal kezelhetünk. Az értesítéskijelzésre is alkalmas kellék 96 mozgástevékenységet követ, az alvás, a stressz és a pulzusszám mellett pedig a véroxigén-telítettséget is méri, ami fontos egészségügyi visszajelzés járványidőszakban. Egyelőre csak a maláj árat tudjuk, ami 16 ezer forintnak felel meg, mifelénk a Band 6 a tavasz közepén bukkanhat fel.

Azóta történt

Előzmények

  • Honor Band 4 - legalább a színe élénk

    Leginkább az fog feltűnni, hogy fel fog tűnni. A friss Honor Band már színes kijelzővel érkezik, ami mindenképpen a legnagyobb értéke a terméknek.

Hirdetés