Nem engedi el a stylus-vonalat az LG

Középkategóriás, egyszerű érintőceruzás modelljeik eddig nem értek el igazán nagy sikert, ám a gyártásuk mégsem áll le.

Az Android Headlines szerezte meg az LG Stylo 5 legfrissebb, hivatalosnak látszó renderét. Nem sok különbség mutatkozik az elődmodellhez képest, közepes méretű, hagyományos alsó és felső káva jellemzi az előlapot, jobbra teszik a bekapcsológombot, balra a hangerőszabályzókat, hátul pedig továbbra is szimpla kamerát és ujjlenyomat-olvasót találunk. A ceruza formája nem változik, várhatóan új funkciókkal sem nagyon vértezik fel a frissített modellt, és az USB-csatlakozón sem változtatnak, hiszen már az előd is megkapta a Type-C-t. Középkategóriás hardverre számíthatunk Full HD kijelzővel, a 6,2 körüli képátló várhatóan nem változik meg.


[+]

Túl sok változtatásra tehát nem kell számítani a tavalyi modellhez képest, a cég inkább csak életben tartja ezt a vonalat, viszont ha az árazást a Q Styluséhoz hasonlóra szabják, akkor valami nagy újdonsággal kellene előrukkolniuk a nagy sikerhez.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG Q Stylus - elárazták egyetlen tollvonással

    Hiába a szívós külső, ha értelmezhetetlen az öreg hardverrel az árcímke, amit a passzív stylus sem indokol. Egy picit rá kellene koncentrálnia a gyártónak a középkategóriára.

  • LG Q6 - hosszú(kás) az út

    Az LG a középkategóriában is bevetette a megnövelt képarányt, a csúcskategóriát idéző kivitelt és az arcfelismerő rendszert, ami, be kell látnunk, igen tetszetős készüléket eredményezett, noha a hardver egészen középszerű.

  • LG X power2 - kitartásban az erő

    Az LG középkategóriás akkubajnoka idén sem okoz csalódást, nagyon összeszedett és további, meglepő érdemekkel bíró készülék lett.

Hirdetés