Hirdetés

Nem ezzel a telefonnal fog visszatérni a HTC

A HTC tegnap mutatta be a Wildfire E3-at, ami egy roppant szerény, belépő kategóriás szerkezet.

Januárban került elő a Google Play Console-on a HTC most bemutatott modellje, ami már akkor sem volt lenyűgöző, főleg úgy, hogy a HTC házon belül nem rendelkezik túl sok alternatívával. Mondjuk úgy, ha egyáltalán mutatnak be új készüléket, az nem éppen piacrengető. A Wildfire E3 sem. Nem is a kommersz specifikációval van baj, vagy a papíron sem erős kamerarendszerrel, de a 2018-as Helio P22 már majdnem minden árszinten erős túlzásnak minősül.


[+]

Az árat ugyanakkor nem tudjuk, de nem sok esély van rá, hogy olyan összeget látunk az árcetlin, ami mellett a 4 GB rendszermemóriával és 64 vagy 128 GB belső tárhellyel választható készülék jó ajánlatnak tűnik. Legalább a memóriával nem spóroltak és meg bővíthető is. Type-C is van, 3,5 jack csatlakozó is, a Cat.4-es LTE, a Bluetooth 4.2 és az Android 10 már nem annyira szívderítő. Gyorstöltés nincs, az akkukapacitás 4000 mAh.

[+]

A 6,5 hüvelykes, 720 x 1560 pixel felbontású LCD panelbe egy 13 megapixeles szelfikamera cseppen, a hátlapon pedig találunk egy ujjlenyomat-olvasót és négy kamerát. A szokásos 2 megapixeles mélység és makró szenzor mellett rendelkezésre áll egy 13 megapixeles főkamera sima autofókusszal és egy 8 megapixeles ultraszéles. Az árakra tényleg nagyon kíváncsiak lennénk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés