Nem hivatalos Android Nougatot dobtak össze a OnePlus 3-ra

A szoftveres támogatás igen erős a OnePlus általunk is megelégedéssel megismert idei csúcskészülékének esetében. A Kínában elérhető HydrogenOS és a Google Play szolgáltatásait integráló OxygenOS kombinálásával a gyártó egységesíteni kívánja a felhasználói felületet, noha az Android 7.0-s alapokra való áttérésről még nem volt szó, ahogy arról sem, hogy ebből szükségképpen WaterOS kerekedne.


[+]

A CyanogenMod 14-es build viszont már Android 7.0 Nougatos alapokra építkezik, így a OnePlus 3 felhasználók már azelőtt belekóstolhatnak a legújabb finomságba, hogy az hivatalosan is elérhetővé válna. A verzió nagyon korai, bár stabil, de nem nélkülözi a kisebb-nagyobb hibákat, viszont okkal számíthatunk azok javítására záros határidőn belül. A ROM-ot innen lehet lehúzni, megköszönni pedig Taker18-nak, az XDA Developers fejlesztőjének.

Előzmények

  • Vizet fakaszt a OnePlus fejlesztőcsapata

    Összegyúrja az OxygenOS-t és HydrogenOS-t a OnePlus, bár arról nem esett szó, hogy a kémiailag is értelmezhető folyamat végeredménye a WaterOS lenne.

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés