Nokia 8 lehet a Nokia 9-ből

Meglehetősen lassan, de csak kezdenek a piacon felbukkanni az immáron HMD Global által felügyelt Nokia telefonok, bár még a sokat emlegetett zászlóshajó nem mutatta meg magát. Az eddigi pletykák Nokia 9 néven emlegették a zászlóshajót, Snapdragon 835-tel, 4/6 GB RAM-mal, 64 GB-os tárolóval, dupla 13 megapixeles hátlapi kamerával, Carl Zeiss lencserendszerrel és 5,3"-es QHD kijelzővel.


[+]

A legújabb, Kínából származó információk szerint viszont nem is Nokia 9, hanem Nokia 8 néven érkezik az emlegetett csúcsmodell, ami meglehetősen közel áll a legendás Nokia N8-hoz. A kapcsolódó képek egy közel kávamentes kijelzővel szerelt masinát mutatnak, alul dupla hangszóróráccsal és USB-C porttal, felül pedig 3,5 milliméteres fülhallgató-kimenettel.


[+]

Korábban még az IP68-as por és vízálló védelem is elhangzott, most pedig az, hogy ez az androidos okostelefon is íriszleolvasót kaphat az előlapon, a magasabb szintű biztonság érdekében. Mindennek elkérik majd az árát: a Nokia Power User szerint a Nokia 8 nem kevesebb, mint 750 eurón startolhat Európában, ami 232 ezer forintnak felel meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés