Nem lesz hajlított kijelzős változat a Galaxy Note 5-ből?

Mára már viszonylag kiszámítható lett a Samsung a modellfrissítésekkel kapcsolatban. Tavaly a Galaxy S5 a barcelonai MWC kiállításon mutatkozott be, ugyanígy történt a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge esetén, ami szintén a katalán városban lepleződött le. Ha ugyanez a tradíció folytatódik a Galaxy Note sorozat esetén is, akkor minden bizonnyal a Galaxy Note 5-öt az IFA show keretein belül pillanthatjuk majd meg először.

A Note 4 mellett annak idején meglepetésre egy oldalak felé lehajló kijelzővel szerelt változat is napvilágot látott, ám az S6 edge után nagy kérdés, hogy lesz-e, vagy egyáltalán érdemes-e kiadnia a Samsungnak a Note 5-ből is egy ilyen variánst. A Note Edge-dzsel ugyanis a Samsung inkább egy erődemonstrációt tartott, aminek utódaként akár pont az S6 edge-et is lehet tekinteni.

Az S Pen a Samsung Galaxy Note Edge-ből sem maradt ki
[+]

A Note Edge ráadásul egyáltalán nem lépett piacra annyi országban, mint a Note 4, így természetesen eladások terén is bőven volt elmaradása a testvérmodellhez képest. A csúcsphablettel kapcsolatos információk egyelőre még csak találgatások, mint ahogy egyelőre még az is csak pletyka, hogy a masina 5,89 hüvelykes UHD kijelzővel, Exynos 7422 chipsettel és 4100 mAh kapacitású akkumulátorral kerülhet a boltok polcaira.

Előzmények

Hirdetés