Nem lesz olcsó a Nubia Z9

Általában úgy szokott lenni, hogy bemutatkozik a családfő, majd a többi családtag, a ZTE Nubia Z9 Mini és Max azonban még azelőtt leleplezésre került, hogy a családalapító, a Z9 elstartolt volna, erre ugyanis ezen a héten, egészen pontosan szerdán kerül sor, és hiába már csak órák kérdése a start, vannak még kérdőjelek a ZTE új csúcskészüléke kapcsán.

ZTE Nubia Z9 Max és Z9 Mini
A Nubia Z9 mini és Max már bemutatkozott, most a "sima" Z9 a soros [+]

Ilyen például a hardveres felszereltség, ugyanis a korábbi, Snapdragon 810-es és 4 gigabájt RAM-os hírek után múlt héten a nehezebben hihető 3,5 gigahertzes SoC és 8 gigabájt RAM-os hírektől volt hangos a világháló. Az 5,15 hüvelykes képátló és a 1080p-s felbontás hihetőbbnek tűnik, ahogy az enyhén ívesre csiszolt, 2,5D fantázianevet viselő védőüveg használata is. A Nubia Z9 állítólag nem lesz olcsó, a JD.com ugyanis kiszivárogtatta az új ZTE zászlóshajó árát, ami hazájában 4299 jüanba, azaz mintegy 190 ezer forintba kerülhet úgy, hogy a Kínai Népköztársaságban kevesebb a telefonokra ráeső extra költség hazánkhoz viszonyítva (áfa, adóterhek, artisjus). A Nubia Z9 holnap mutatkozik be hivatalosan.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • Látványos reklámvideón a ZTE Nubia Z9

    A kínai gyártó ezúttal azt mutatja be nekünk, hogy milyen extra funkciókra képes a Nubia Z9 oldalkeretek nélküli kijelzője egy hagyományos panelhez képest.

Előzmények

Hirdetés