Nem tetszik, ahogy kinéz az iPhone? Ezzel a weboldallal újra lehet tervezni

Agyat kikapcsoló szórakozás Pro Display XDR talpat és HDMI csatlakozót tenni az iPhone-ra. Ez nem egy komoly cikk!

Ha nem tetszik az iPhone 13 dizájnja, esetleg a pletykák alapján a 14-es sem üti meg a szintet, itt a lehetőség saját szájíz szerint újratervezni az almás mobilt! Ami így lehet körtés vagy zöld robotos is akár! Mindez Neal Agarwal fejlesztő munkájának köszönhető, aki készített egy weboldalt, ezt itt, ahol drag and drop módon lehet különböző dolgokat rádobálni egy lapos téglatestre. Az iPhone 12 és 13 formája az alap, onnan viszont a játékosra tervezőre van bízva minden.

Így néz ki a start. A telefon testét forgathatjuk 3D-ben, alulról húzhatjuk be azt, amit szeretnénk rajta látni.
Így néz ki a start. A telefon testét forgathatjuk 3D-ben, alulról húzhatjuk be azt, amit szeretnénk rajta látni. (forrás: Neal.fun) [+]

Visszakerülhet a 3,5 milliméteres csatlakozó, lehet variálni a kamerák számával, eltüntethető a notch, tehetünk a telefonra digitális koronát, megváltoztathatjuk a gombok helyzetét és színét, vagy akár le is hagyhatjuk őket a házról. Csak a vicces szemek ne maradjanak le! A végén, ha elkészültünk, Tim Cook hangja szólal meg zenével kísérve, alkotásunkról pedig videót vagy képet menthetűnk le.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Még nagyobb lesz az iPhone kamerapúpja

    Az idei iPhone-felhozatal tokjairól készült képek járták be a Weibót, megerősítik a 14 Plus érkezését és megmutatják, hogy a Pro Max kamerái még nagyobb helyet foglalnak majd el a hátlapon.

  • Mini helyett két Max lesz

    Fotón az iPhone 14-ek dummy modelljei, megerősítve a pletykát, hogy idén két 6,1 és két 6,7 hüvelyekes készülék lesz.

  • Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!

    15%-kal jobb üzemidőt hozott egy minimális vastagodás és néhány gramm plusz tömeg. Megjött a szenzoros képstabilizátor, kisebb lett a notch, duplázódott az alap tárhely, és a tavalyi modell nyitóáránál olcsóbb is az újdonság. Ez az iPhone megéri az árát!

Hirdetés