Nemzetközi forgalomba kerülhet a Samsung C széria

A Samsung tavaly tavasszal bemutatott C szériája felszereltségben és kialakításban valahol az felső-középkategóriás A termékvonal alatt helyezkedhet el, megtartva az eredeti A sorozat fém anyaghasználatát. A tavaly szeptemberben bemutatott Galaxy C5 Pro változata még nem jelent meg, a C7 és 6 GB RAM-mal szerelt C9 Pro is értelemszerűen csak Kínában, noha a WiFi Alliance hitelesítését már tavaly megkapta a középmodell is. Most hasonló modellszámon újabb készülék kapott certifikációt, ami nem biztos, hogy a C5 Pro nemzetközi forgalomba szánt verziója, viszont valószínűleg nem kizárólag Kínában szándékoznak piacra dobni.

Samsung Galaxy C5
Samsung Galaxy C5 [+]

Az SM-C501X modellszámon jegyzett készülék specifikációját és méretét tekintve valahol C5 és a C7 Pro között foglal majd helyet. Elvileg 5,5 hüvelykes, FHD felbontású, Super AMOLED kijelzővel várható az egyre szélesebb körben biztosított Always-on-Display funkcióval, hardveresen pedig a C7 komponenseit emlegetik. A Snapdragon 625-ös lapkához 4 GB rendszermemória és 64 GB belső tárhely jár, valamint a z előlapi és a főkamera is egyaránt 16 megapixeles lehet. A C széria alapvetően nem hangzik rosszul, bízunk benne, hogy errefelé is lesz lehetőségünk kipróbálni.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Galaxy C7 Pro is

    A Samsung C szériája errefelé kevésbé ismert, ugyanakkor papíron korrekt középkategóriás termékcsaládnak tűnik, amely most új taggal bővült.

  • Galaxy blog: Itt az első 6 GB RAM-mal szerelt Galaxy

    Kínában leplezte le a Samsung az első olyan okostelefonját, amelynek a házában 6 gigabájt RAM ketyeg, ám nem ez a Galaxy C9 Pro egyetlen jó tulajdonsága.

  • Bővül a Samsung Galaxy C szériája

    Tavasszal mutatkozott be a Samsung középkategória felső szegmensébe szánt C szériájának kisebb tagja, amit egy nagyobb kiadás, a C7 is követett, a jelelnegi információk szerint pedig úton vannak a Pro verziók is.

  • Bemutatkozott a Samsung Galaxy C5

    Snapdragon 617 rendszerchip, 5,2 hüvelykes Full HD Super AMOLED kijelző, 4 gigabájt RAM és 32/64 gigabájtos tárolóegység a felső-középkategóriában, ezt nyújtja a C-széria első darabja.

Hirdetés