New Yorkból jelentkezett be a Vivo X90s

Hó végén érkezik az új csúcskészülék, de nem az Egyesült Államokba.

Sokaknak a fotós-videós összkép lett a legfontosabb szempont mobil vásárlásakor, elvégre a hanyagul egyberakott, recsegő-ropogó telefon ma már belépőszinten is ritka, hasábjainkat olvasva pedig rossz hardverbe sem könnyű belefutni. Hatalmas ugyanakkor a szórás, ha kamerás képességekről és algoritmusról van szó, és bár speciel felénk nem jelennek meg Vivo tesztek, elvégre itthon nem forgalmaz telefonokat a BBK-s márka, csúcsszériája elég sokat szokott ígérni, hogy érdemes legyen írni róla.

Vivo X90s kameraképekVivo X90s kameraképekVivo X90s kameraképek Vivo X90s kameraképek (forrás: Weibo) [+]

Az X90 Pro+ például 50 megapixeles normál és zoomkamerát kínált hátul, 64 megapixeles második teleobjektíves és 48 megapixeles ultraszéles egységgel megspékelve, és máris nyakunkon a folytatás az X90s személyében. Azt még nem árulta el a gyártó, hogy hány modellből áll majd a félgenerációs frissítés, az itt mellékelt példákat pedig elképzelhető, hogy a sima X90s készítette, a Zeiss kollaboráció mindenesetre marad és a New Yorkban készített felvételek alapján nem lesz gond a képminőséggel most sem.

Vivo X90s kameraképek (forrás: Weibo) [+]

Annyit már megpedzegetett a Vivo, hogy az alapmodell a friss MediaTek Dimensity 9200+ chipet viseli majd eséllyel WiFi 7 és persze 5G modemmel, ahogy a 6,78"-es OLED panel is tulajdonképpen hivatalos, 4810 mAh-s teleppel és 120 wattos gyorstöltéssel. A június 26-ai bemutatóra persze nem az amerikai metropoliszban, hanem a Kínai Népköztársaságban kerül sor, és elképzelhető, hogy végül a X90s egy átvariált iQOO Neo8 Pro lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés