Note 8 Pro még nincs, kameraképek már vannak

Lu Weibing a Redmitől nem bírt magával: két képet is közzétett, amely a bejelentés előtt álló Note 8 Pro 64 megapixeles hátlapi kamerájával készült.

Augusztus 29-én fut be a Redmi Note készülékek nyolcadik generációja, amely több szempontból is ígéretesnek tűnik. Közös lesz a MediaTek Helio G90T játékokra specializálódott SoC, és legalább a Pro variáns esetében motorikusan kiemelkedő szelfikamerára és a hátlapon négy optikára lehet számítani.

A főegység 64 megapixeles lesz, és a Redmitől Lu Weibing elárulta: ezzel az 1/1,7"-es szenzorral akár 9248 x 6936 pixeles képek is rögzíthetők. Igaz, sokkal inkább alacsonyabb felbontáson érdemes majd rögzíteni, pixel binning technológiával egyesítve képpontokat.


(forrás: Lu Weibing) [+]

Lu az első Note 8 Próval készült felvételeket is megosztotta, kezdve a felhőkarcolós városképpel. Egy macskás fotó is megmutatja a készülék képességeit, igaz: az nyomtatott formában lett lencsevégre kapva. Azt is tudni már, hogy a phablet 4500 mAh-s telepet visel és komoly hőelvezetés biztosítja majd a zavartalan játékot a kánikulában.


(forrás: Lu Weibing) [+]

Ha ennyi se lenne elég, augusztus 29-én egy 70 hüvelykes Redmi televízió is bemutatkozik, mostanság a kínai mobilgyártók ugyanis kezdenek rámenni a szórakoztatóelektronikára, lásd a Honor meglévő vagy a OnePlus érkező ajánlatait.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés