November 16-tól szállítja a Privet a BlackBerry. Nem lesz olcsó

Nem csak a márka szimpatizánsai, a BlackBerry is nagy reményekkel várja androidos csúcsmobiljának megjelenését, amely formavilágban modern trendeket (ívelt QHD-s kijelző), funkcionalitásban viszont klasszikus BlackBerry élményt ígér (széttolható szerkezet QWERTY billentyűzettel, BlackBerry szolgáltatások és biztonság). A Carphone Warehouse gyakorlatilag minden pletykát megerősített, amikor a Priv online boltjukban előrendelhető lett, persze őket sem lehet hivatalos forrásnak tekinteni.

A sokat emlegetett specifikációk rövid időre aztán megjelentek a BlackBerry hivatalos amerikai és kanadai honlapján, így az 5,4 hüvelykes AMOLED panel 540 ppis képpontsűrűséggel, a Snapdragon 808-as rendszerchip 3 gigabájt RAM-mal, valamint a 18 megapixeles kamera optikai képstabilizátorral, PDAF-autófókusszal és 4K felvétellel. A BlackBerry 22,5 órás használatot ígér a 3410 milliamperórás teleppel, no és persze fejlett szoftveres (HUB) és biztonsági megoldásokat. Mielőtt a hivatalos termékoldalak lekerültek, a Priv amerikai ára mellett 750 dollár szerepelt kártyafüggetlen konstrukcióban (kb. 206 ezer forint), míg az USA északi szomszédjainak várhatóan 949 kanadai dollárt kell majd kifizetniük a legújabb BlackBerryért (kb. 200 ezer forint). A termékek kiszállítása november 16-án kezdődhet meg ezeken a piacokon, és ha minden igaz, holnaptól lehet a szétcsúsztatható Privet előrendelni.

Azóta történt

  • Nagy az érdeklődés a BlackBerry Privre

    A kanadai gyártó úgy tűnik, eltalálta a vásárlók gondolatát, hiszen a kiszállítások egyre jobban csúsznak, nem tudják időben teljesíteni az igényeket.

Előzmények

Hirdetés