November 17-e a Realme 10 második bemutatója

A kínai márka két részbe szedi a startot, 17-én az 5G-s modellek várhatók.

November 9-én indul útjára a Realme 10-es széria Kínában, elsőként a 4G képes alapmodell bemutatójával. A középkategóriás telefonról a gyártó már szinte minden információt közzétett az interneten, cikkünkben összegyűjtve itt megtalálhatók az alapmodell várható specifikációi. Ám a starthoz egy hétre, november 17-én újabb premier lesz Kínában, ahol a Realme 10 5G-s változata és a Realme 10 Pro+ lehet a téma, legalábbis a gyártó által a hazai közönségnek megosztott kép alapján. Hogy a Realme 10 Pro nevű készülék mikor, vagy egyáltalán debütál-e, egyelőre nem tudni.

A Realme 10 Pro+ november 17-i bemutatójának bejelentése.
A Realme 10 Pro+ november 17-i bemutatójának bejelentése. (forrás: Weibo) [+]

A 10 Pro+ lesz az első ívelt kijelzős Realme a középkategóriás számozott szériában, az eddig látottak alapján a készülékhez a Huawei Nova 9 - 10 és a Honor 50 -70 dizájnjából merítettek ihletet a Realmenél. A hátlapon egy 108 MP-es, OIS stabilizálta kamera várható, a motorháztető alatt pedig a Mediatek Dimensity 1080-as lapkája dolgozik majd. Az OLED kijelző képátlója 6,7 hüvelykes lehet, a felbontás pedig FHD+ környékén mozog majd.

Ilyen lesz a Realme 10 4G sötét színben.
Ilyen lesz a Realme 10 4G sötét színben. [+]

A Realme 10 5G ezzel szemben sík IPS LCD panellel lesz felszerelve, de marad a felbontás és a képátló mérete is. A 4G-s változattól elválasztandó, a Realme 10 5G állítólag nagyobb felbontású, 108 MP-es főkamerát kap majd az 50 MP-es helyett, de méretben, akkumulátorkapacitásban (5000 mAh), és töltési sebességben (33 W) nem tér majd el.

A november 9-i Realme 10 4G bemutató egyben globális start is, a november 17-re ütemezett premier viszont kínai, így várhatóan a legolcsóbb alapmodellt lehet majd hamarabb beszerezni nálunk is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés