Novembertől lesz elérhető az Asus ZenWatch 3

Azon túlmenően, hogy a Fossil év elején két új modellel bővítette a Q Founderrel indtott okosóra-kínálatát, valamint nemrég vált elérhetővé a Nixon már-már strapa-okosórája, a kissé borsos árú Nixon Mission, nem igazán erősítettek rá sem a hagyományos óragyártók, sem az okoseszközökre fókuszáló cégek az Android Wear platformra épülő kínálatra. A Google ráadásul jövő év elejére tolta a 2.0-s szoftververzió kibocsájtását, mondjuk el is voltak foglalva, például az új Android főverziót futtató referenciamodellekkel és a Project Tangóval, bár elvileg valamikor egy saját brand alatt megjelenő intelligens időmérőre is számíthatunk, ha minden igaz.

ASUS ZenWatch 3
ASUS ZenWatch 3 (forrás: ASUS) [+]

Az Asus viszont idén is továbbvitte a két éve indított ZenWatch vonalat, az idei újdonságot a berlini IFA-n vehettük szemügyre. A ZenWatch 3 merőben újszerű, legalábbis az Asus eddigi formanyelvéhez képest, ugyanis a Gorilla Glass-szal védett kijelző kerek. A 400 x 400 pixeles, 1,39 hüvelykes AMOLED kijelző alatt a Qualcomm Snapdragon Wear 2100-as chipset szolgál 512 MB RAM és 4 GB tárhellyel. A tetszetősnek tűnő, IP67-es védettséggel bíró szerkezetbe 340 mAh-s telep került, amit a HyperChargenak köszönhetően gyorsított eljárásban is feltölthetünk.

Stílszerűen három színben lesz elérhető a ZenWatch 3
Stílszerűen három színben lesz elérhető a ZenWatch 3 [+]

A fényérzékelővel is felszerelt, WiFi-n és 4.1-es Bluetooth szabványon kommunikáló, külső akkumulátorral és mágneses asztali támasztékkal is megvásárolható kiegészítőt fegyverszürke, rózsaarany és ezüst verzióban is magunkévá tehetjük nagyjából 70 ezer forint körüli összegért cserébe, mégpedig novembertől.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • IFA 2016: Három színben érkezik az Asus ZenWatch 3

    Különleges tartozékokkal és számtalan testreszabási lehetőséggel büszkélkedtek a tajvani gyártó emberei, 70 000 forint körüli ára pedig nem teszi a legdrágább okosórává.

  • Asus ZenWatch 2 - kilóg a sorból

    Újabb Android Wear-alapú okosóra jutott el hozzánk, szinte mindent tud, amit egy ilyen eszköztől jelenleg elvárhatunk, egy-két aprósággal meg kell békélnünk, cserébe kedvezőbb árral számolhatunk.

Hirdetés