Hirdetés

Nyerj jegyet a F1 - Versenyben a technológiával kiállításra!

Az LG Electronics a Formula One™ nemzetközi partnereként és a Formula 1 technológiai partneri címének tulajdonosa, Formula One™ – Versenyben a technológiával címmel elhozta Magyarországra a nagysikerű londoni kiállítást, mely 2010. július 3. és 2010. augusztus 1. között látogatható meg a Sportmax-Hegyvidék Sport-, szabadidő- és rendezvényközpontban. Mivel a kiállítás megtekintéséhez belépőjegy szükséges (a felnőtt jegy ára 1500, a gyermeké 700 forint), úgy gondoltunk, hogy az LG Mobile blog lehetőségeit kihasználva szervezünk egy nyereményjátékot, melyben 20 darab páros belépőjegyet sorsolunk ki azon olvasóink között, akik az elkövetkezendő öt napban helyesen válaszolják meg az általunk feltett kérdéseket, melyek témája nem csak a száguldó cirkusz, hanem az LG mobiltelefon kínálata, ami azt jelenti, hogy blogunk olvasói remélhetőleg játszi könnyedséggel tudnak majd válaszolni mindegyikre.

A nyertesek a kiállításon a Formula One™ fejlődését 1950-től 2006-ig feldolgozó autókollekciót, a száguldó cirkusz történetéhez kapcsolódó film ritkaságokat és az LG legújabb csúcstechnológiás és elegáns formatervezésű termékeit láthatják, ez utóbbiakat pedig ki is próbálhatják. A kiállításon egy Cooper T51, egy McLaren M7A, egy McLaren MP4-4, egy Williams FW14B, két BRM (British Racing Motors) autó és nem utolsó sorban az a Lotus is látható lesz majd, amellyel Stirling Moss győzött 1961-ben. A nyolc modell közül egyet – egy 2006-os McLaren MP4-21-et – tükörpódiumon tekinthetnek meg a látogatók, amelynek különlegessége, hogy alulról is láthatják majd az autót, amire igen ritkán adódik lehetőség. A kiállításon a nagyközönség megismerheti a különböző korok technológiai igényeire, a versenyautó-gyártók által adott válaszokat, illetve megismerkedhet az LG legújabb megoldásaival, melyeket a mai technológiai igények szellemében fejlesztett ki. Az interaktivitás jegyében a legtöbb kiállított LG terméket a helyszínen ki is lehet próbálni.

A nyereményjáték 2010. június 28-tól 2010. július 2-án 20:00-ig tart. A játékban való részvételhez feltétlenül szükséges egy mobilarénás fórumregisztráció, másra viszont nincs szükség. Minden nap két kérdés várható, azokat megválaszolni egészen a játék végéig lehet, tehát nem kell kapkodni. A sorsolás a nyereményjáték lezárása után pár nappal várható.

A játékban való részvételhez kattints ide!

Minden résztvevőnek jó játékot kívánunk!

Az LG és a Mobilarena stábja

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés