Nyitott sportfülhallgatót mutatott be a Sony

A Float Run hallójáraton kívülről szól, futóknak és sportolóknak szánják.

Sajtóközleményben jelentett be a LinkBuds után új nyitott fülhallgatót a Sony. A Float Run (WI-OE610) nevű vezeték nélküli fülhallgató kialakítása ismerős lehet abból, hogy egy kampóval lehet a fül köré rögzíteni, ahogy a legtöbb dedikált sportfülhallgatót. Az viszont egyedivé teszi - legalábbis a japán gyártó kínálatában -, hogy teljesen nyitott és nem érintkezik a hallójárattal, kicsit olyan, mint a csontrezgéses fülesek. A szilikonból készülő, szemüveg szárához hasonlító kampós rész végén ül a hangkeltő, 16 mm-es meghajtójával egyenesen a hallójárat felé nézve. A szárakat pánt fogja össze a nyakon, így nem esik le a Float Run akkor sem, ha a felhasználó leveszi füléből.

Float RunFloat RunFloat RunFloat Run Float Run [+]

A Float Run aktív zajszűrésre nem képes, 33 grammot nyom, Bluetooth 5.0-n kommunikál SBC-n vagy AAC-n, és egy töltéssel tíz órányi működésre képes. A töltés USB-C csatlakozón keresztül történik, a fülhallgató irányítására pedig gombok is találhatók a szárak végén. Az eszköz IPX4-es védelmet kapott, verejték nem szabad, hogy kárt tegyen benne.

Egyelőre csak fekete-fehérben lesz érhető el a füles 2023 februártól.Egyelőre csak fekete-fehérben lesz érhető el a füles 2023 februártól.Egyelőre csak fekete-fehérben lesz érhető el a füles 2023 februártól.Egyelőre csak fekete-fehérben lesz érhető el a füles 2023 februártól. Egyelőre csak fekete-fehérben lesz érhető el a füles 2023 februártól. [+]

A gyártó 130 dolláros áron dobja majd piacra a terméket, valamikor februárban és egyelőre egy színben, a képeken is látható feketében, fehér hangszóróval. A márka szerint nem kell áldoznia a hangminőség oltárán annak, aki ezt az eszközt választja sporttársként, miközben a külvilág hangjait sem zárja ki. A tervezési folyamat során több fejformán és frizurán is tesztelték a Float Runt, valamint sapkákkal és szemüvegekkel is kipróbálták, így a végleges dizájn kényelmes viseletet kell biztosítson a japánok szerint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés