Okosabb lett a Foreo Luna

A svéd tech-beauty cég arctisztítójának új generációja mutatkozott be, amit már teljes mértékben az applikáció vezérel.

A Foreo okos szépségápolási kütyüjei nem csak dizájnosak és praktikusak, de egyre okosabbak is. A Foreo UFO és UFO mini hihetetlenül hatékony, 90 másodperces, de komplex arckezelést csinál a választott maszk karakterének megfelelően, a Fofo pedig a szenzoradatok alapján állítja össze a személyre szabott, optimális tisztítási programot. A lényeg pedig mindkét esetben a váltakozó frekvenciájú transzdermális ultrahang (T-Sonic), illetve a Fofónál a hidrodermabrázió. Ez amúgy nem marketing-blabla, bevett és régóta alkalmazott technológiák, nem csak a szépségápolás területén, hanem az orvostudományban is.


[+]

Az újdonság is ezeket a technológiákat használja a tisztítás során, aminek hatékonyságát 30%-kal nagyobb kefefelülettel fokozták. A Luna 3 viszont nem csak tisztít, 16 féle különböző intenzitással masszíroz is. Az alkalmazás a különböző arcterületekre specifikált programokat kínál, a készülék pedig Bluetooth kapcsolaton keresztül kapja az infót, hogy mit és meddig csináljon. Az alacsony frekvenciájú ultrahang és a rezgésprofilok eltérő élettani hatást váltanak ki, mi pedig alig várjuk, hogy kipróbálhassuk az új szérummal, arctisztító habbal és továbbfejlesztett applikációval. Eddig sem csalódtunk a Foreo termékeiben, amik egyébként a visszajelzések alapján népszerű ajándékötletnek bizonyultak, de még az erősebbik nem képviselői is előszeretettel próbálgatták.

  • Kapcsolódó cégek:
  • FOREO

Azóta történt

  • A Foreo Luna mini is megújult

    A gyártó legnépszerűbb arctisztítójának új generációja is okosabb lett, a Luna mini 3-at már alkalmazással vezérelhetjük.

  • Foreo Luna 3 - arccal előre

    A Foreo prémium arctisztítójának új generációja már komplexebb, professzionális és személyre szabható szépségápolási rutint kínál továbbra is körülbelül napi három percben.

  • Amikor tényleg fekete a péntek

    Egy rendszerhiba nyilván mindig rosszkor jön, de Black Friday alatt ez kiugró károkat tud okozni.

Előzmények

  • Foreo Luna fofo - instant Insta megjelenés

    A svédek nagyon okos okosarctisztítója nem okozott csalódást, praktikus és hatékony szépségápolási kütyü. Nem csak csajoknak.

  • Karácsonyi telefonajánló 2018

    Hagyományosan december első hetében tekintjük át a kínálatot, ami egyrészt tippeket adhat, ha valaki mobilt ajándékozna, másrészt egyfajta éves körképnek is felfogható.

  • Foreo ISSA Play - fogas kérdés

    A svédek ultrahang alapú fogkefét is gyártanak okos és kevésbé okos, eszközökkel nem társalkodó kivitelben.

  • Foreo UFO mini - szuper és szónikus

    A svéd Foreo UFO mini készüléke egy okos arcápolási eszköz, ami a professzionális technológiát és a mindennapi használhatóságot kombinálja. Elképesztő hatásfokkal.

Hirdetés