Olcsó, de kitartó belépőmodellt mutatott be a Samsung

A most ismert legolcsóbb mobiljuknál is kedvezőbb áron hozza újdonságát a gyártó, ráadásul belefért egy 5000 mAh-s telep is. Persze kompromisszum van bőven.

Novemberben mutatta be az egyik legolcsóbb okosmobilját a Samsung, ez volt a 150 eurós Galaxy A02s, ma viszont mutattak ennél is kedvezőbb árú eszközt, még szerényebb kivitelben, Galaxy A02 néven. A 3000 thai bahtról átszámolt, 30 ezer forint alatti vételárért persze tényleg nem kell sokat várni, plasztik házába egy 6,5 hüvelykes, HD+ felbontású LCD kijelző jutott, kamerakivágással, 5 megapixeles szelfikamerával.


[+]

A hátlapon egy 13 megapixeles főkamera (f/1,9) és egy 2 megapixeles makrókamera kapott helyet, a hardveres erőről MediaTek MT6739W rendszerchip gondoskodik, ezért a pénzért 2/32 GB-os memóriacsomag jár, de lehet bővíteni microSD-vel, illetve létezni fog 3/64 GB-os kivitel is. Teljes értékű Android 10 fut rajta One UI 2 rendszerrel, az akkumulátor 5000 mAh kapacitású és microUSB-n keresztül legfeljebb 7,75W-ot vesz fel. Dual SIM-es, LTE-képes, jack csatlakozó van rajta és négy színben válik elérhetővé, kérdés, hogy a nyugati piacokon is megjelenik-e, és ha igen, akkor hasonlóan vajon hasonlóan jó áron?

Előzmények

Hirdetés