Olcsó Samsung mobil jöhet 64 GB tárhellyel

A Galaxy A12 állítólag már a kapuban van, és bár belépőszinten nem kell sokat várnunk tőle, a memóriájára és a tárhelyére valószínűleg nem lesz panaszunk.

A Samsung az okostelefonos belépőkategóriában a Galaxy A10-es szériát tudja felmutatni, a márciusban bemutatott Galaxy A11 utódja pedig a SamMobile értesülései szerint hamarosan érkezik, nem meglepően Galaxy A12 névvel és SM-A125F típuskóddal.

A készülék állítólag megörökli elődjének tripla hátlapi kamerás (normál, széles, mélység) kiépítését, és természetesen a 720p-s PLS kijelzőnél sem kell komolyabbra számítani, cserébe viszont megmaradhat a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, ahogy a 4000 mAh-s akkumulátor sem lesz várhatóan kisebb, így üzemidőben is korrekt szintet nyújthat a Type-C csatlakozós Galaxy A11 utódja. Az említett elődmodell esetén 2/32, illetve 3/32 GB-os memóriacsomagokról beszélhetünk, az utód esetén azonban a nagyobb variáns a kategóriában aránylag ritka módon 64 GB-os belső tárolóval lehet szerelve. Pontos és hivatalos információk persze csak a bemutató napján várhatók.

Előzmények

Hirdetés