Olcsó ütésálló mobillal rukkolt elő a Kyocera

Az olcsó ütésálló okostelefon eddig maximum csak a felhasználók vágyálmában létezhetett, megfelelő tudású és a természet elemeinek valóban ellenálló készüléket eddig is nehéz volt találni, és el is kérték az árát. Ennek azonban vége, legalábbis az Egyesült Államokban, ahol a Kyocera piacra dobta 125 dolláros, azaz kb. 30 ezer forintos ütésálló készülékét, amely 4,5 hüvelykes, qHD felbontású IPS kijelzőt és 2000 mAh-s akkumulátort kapott, és a Wal-Mart üzletekben lesz elérhető, egyelőre a T-Mobile amerikai ügyfeleinek.

Ütés- és vízálló okostelefon 125 dollárért a Kyocerától

A készülék IP57-es (vízállóság 1 méteres mélységig, 30 percig) és 810G-s katonai védelemmel lett ellátva, amely az ütésállóság mértékét jelzi. Arról a Kyocera nem számolt be sajtóközleményében, hogy a készülék milyen chipsettel és mennyi RAM-mal érkezik, az árat figyelembe véve azonban egy olcsóbb MediaTek SoC-re és 512 megabájt rendszermemóriára. lehet számítani. Arról nincs információnk, hogy hazánkba valaha eljut-e a Hydro Life, mindenesetre mi is szívesen látnánk egy baráti árú ütés- és vízálló okostelefont.

Azóta történt

  • Európába érkezik a Kyocera Torque

    Extrém hőmérsékleti viszontagságokkal is megbirkózik a japán gyártó rövidesen piacra kerülő strapabíró okostelefonja.

  • Szappantartó, de nem úgy

    A Kyocera rafre KYV40 szappannal is lemosható, ha a rárakódott kosz megkívánja. Ez a második ilyen okostelefon a japánoktól.

Előzmények

  • Kyocera Brigadier zafír üveggel

    A japánok újdonsága elsőként kapta meg a rendkívül ellenálló üvegvédelmet, ezen felül IP68 védettséggel rendelkezik és megfelel a MIL-STD-810G szabványnak.

  • Egy spray a fólia helyett

    A Puracoat karcálló és víztaszító burkolatot ad a telefonnak, egy kis üvegcséből kell ráfújni a felületre.

  • Vízálló-e az LG G3?

    Kering egy videó a neten, ahol egy fiatalember víz alá teszi az LG csúcsmodelljét, majd négy nappal később azt is bemutatja, hogy minden működik rajta.

  • Maxtron IP67-1 - csavarosan a napsütésből

    Az indonéz gyártó újdonsága robusztus külsővel hívja fel magára a figyelmet, két SIM-et kezel, ezen kívül ellenáll a víznek és a pornak.

Hirdetés