Olcsóbb verzió lehet a Nubia Red Magic 6R

A két készülék között a részletekben lehet eltérés, a hardver marad, de a kijelző például alacsonyabb képfrissítésre vált.

Első körben nem igazán volt világos, hogy a Nubia Red Magic 6R miben is tér el az áprilisban bemutatott verziótól, tekintve, hogy a hardver, a hűtőrendszer és a dedikált játékvezérlők maradnak. A Nubia Red Magic 6R szintén erős hűtéssel megtámogatott Snapdragon 888-al dolgozik, a TENAA képei alapján a dizájn volt a legkomolyabb változás, ami konzervatív formatervet és megjelenést mutat.

Európában a 66 wattos töltőfej sem volt alaptartozék, így nálunk 30 wattal kell beérni, a 6R pedig a kettő között teljesít 55 wattal. Díjaznánk, ha a szerényebb képességekért cserébe ennél a modellnél már nem kéne plusz töltőt vadászni a maximális teljesítmény eléréséhez, főleg, hogy az akkumulátor is jeéentősen kisebb lesz, valahol 4100 és 4200 mAh körül.

A készülék viszont ennek köszönhetően lényegesen kisebb és könnyebb lesz, a Red Magic Weibo posztja szerint mindössze 7,8 milliméter és 186 gramm, amit egy kissé zavarba ejtő, de alapvetően aranyos reklámspottal hoztak a nyilvánosság tudtára. Egyébként itt lehet megtekinteni.

A fizikai ventilátor ebbe valószínűleg nem fog beleférni, viszont a belső tárhely és rendszermemória tekintetében nincs kompromisszum, ugyanúgy UFS 3.1-es szabványú, illetve LPDDR5-ös modulokat kapunk, elvileg 6/8/12 GB RAM és 128/256/512 GB méretben. A kijelző képfrissítési periódussűrűsége viszont 144 Hz-re csökken, a méret pedig 6,67 hüvelykre, nem kizárt, hogy kameralyukkal. Minderre holnap derül fény.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

  • Új Red Magic 6 verzió készül

    Egyelőre nem látjuk jól, miben fog különbözni az alapmodelltől, de a TENAA és a 3C már áldását adta a projektre.

  • Nubia Red Magic 6 - múlik a varázs

    A Nubia elég lassan halad a termék tökéletesítésével, de a teljesítmény és a játékélmény még mindig remek, főleg ezért az összegért.

Hirdetés