Online mutatkozik be a Realme X50 Pro 5G

Nem marad el az európai event, csak online formában kerül megrendezésre.

A Realme - többek között - az utolsó pillanatig készült a Mobile World Congressre,ami annyiból érthető is, hogy itt tervezték megtartani első nemzetközi nagybemutatójukat, ahol a Realme X50 Pro 5G lett volna a főszereplő. A február 24-i dátumon az MWC lefújása után sem változtattak, a bemutatót viszont online rendezik. A Realme Europe addig is újabb információkat közölt a várható csúcsmodellről.

Az már teljesen biztos, hogy a készülék 65 wattos gyorstöltéssel érkezik, akárcsak az Oppo Reno Ace, csak ott SuperVOOC 2.0-nak hívják. A SuperDart Charge megnevezésű szabvány mellett a megosztott előzetesek alapján dupla kameralyukkal szerelt AMOLED kijelzőre és integrált 5G modemmel dolgozó Snapdragon 865-re számítunk 12 GB rendszermemóriával, ami ebben a felállásban 574985 pontot gurított AnTuTu-ban. Jack csatlakozó viszont, legalábbis az alsó élen, szemmel láthatóan nem lesz.

Nem igazán bír magával a Realme, lassan minden kulcs-részletet személyesen lepleznek le a hó végén bemutatásra kerülő készülékről. Ezúttal a 90 Hz képfrissítésű AMOLED panelt lőtték le hivatalos előzetesben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés