Oreót kap a Galaxy XCover 4

Korrekt kamerájával és üzemidejével a Samsung Galaxy XCover 4 az itthon hivatalosan is elérhető strapamobilok közül egyaránt nem számít rossz választásnak, és bár a szerény hardver, illetve a szűkös memóriacsomag (2/16 GB) nem enged túl nagy játékot a felhasználók képzeletének, az alapfeladatát remekül ellátja.


[+]

Mi még a 7.0-s Android Nougattal teszteltük több mint egy éve, azóta viszont kedvezőbb áron kínálja magát, és megérkezett rá az Android 8.1 Oreo is! A jelenleg csak Ázsia bizonyos részein elérhető frissítés szinte biztosan globális lesz, és hozza magával a Samsung Experience UX 9.5-ös verzióját és a 2018 augusztusi Google biztonsági csomagot is. A tulajdonosok a beállításokon belül kézzel is ellenőrizhetik, van-e elérhető frissítés a telefonjukra.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum

    Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.

  • Samsung Galaxy J6 - inkább A6 lite

    A Samsung idén rendesen összezsúfolta a középkategóriát, amiben az A sorozat és a J versenyzői tolonganak minimális hardveres különbséggel, de ugyanazokkal az érthetetlen, bár itt kevésbé fájó hiányosságokkal.

  • Samsung Galaxy XCover 4 - nagyot koppan, de el nem hallgat

    HD kijelzőre, IP68-as por- és vízálló védelemre, valamint takarékos SoC-re váltott az XCover 3 utód, amely a Mil-STD 810G strapavédelmet is megkapta.

Hirdetés