Oreót kaphat a Samsung Galaxy S6

A Google referenciakészülékeit és az Android One programban részt vevő eszközöket leszámítva igen ritka, hogy egy készülék három főverziót is megéljen a robotos rendszerből. Egyes piacokon (Amerika, Korea és Anglia) már elérhető az Android 8.0 és az arra épülő Experience 9-es felhasználói felület béta verziója a Samsung idei csúcsmodelljeire, illetve az ősszel bemutatott Galaxy Note8-ra. A Galaxy S7 és S7 edge még minden bizonnyal kap egy új rendszert, az 5.0-s Lollipoppal 2015-ben bemutatott Galaxy S6-os széria már közel sem biztos.

További képekért katt!
További képekért katt! [+]

A  CyberConCoder nevű Reddit felhasználó három különböző csatornán vette fel a kapcsolatot a Samsung ügyfélszolgálatával, ahol alapvetően elég kétértelmű, illetve kitérő válaszokat kapott, noha tényként ismerték el, hogy a frissítésnek hardveres akadálya nincs. Az utolsó képernyőfelvételen viszont határozottan állította az illetékes kolléga - aki reméljük, szerves anyagokból épül fel, hogy az S6 megkapja az Oreót, ezt az információt pedig a felettesével is egyeztette. Úgyhogy elvileg csak idő kérdése, hogy a két generációval ezelőtti, jelenleg Nougatot futtató egykori csúcsmodell is váltson.

Azóta történt

  • Felbukkant a Note8 oreós frissítése

    Alighanem egy nagyon szűk körben közzétett próbaváltozatról van szó. Az utolsó simításokat végzik a Galaxy S8 páros Android 8-as frissítésén.

Előzmények

Hirdetés