Óriásmobillal rukkolhat elő a ZTE

Újabb ZTE Nubia készülékről hullhat le hamarosan a lepel, a GizChina legalábbis információmorzsákat és képeket is közölt egy hatalmas, hathüvelykes képátlóval megáldott csúcs phabletről, amelynek termékfotói korábban már felbukkantak, igaz, akkor még a Nubia Z9 Maxot vélte benne a szakma felfedezni. Az a készülék azonban másfajta küllemmel és ujjlenyomat-olvasó nélkül startolt el, a most kiszivárgott paraméterek között viszont szerepel a biometrikus azonosítás. Éppen ezért feltételezi a GizChina, hogy azok a képek egy másik eszközről készültek, amelynek a neve Nubia X8 lehet.

Ez lehet a hathüvelykes ZTE Nubia X8
Ez lehet a hathüvelykes ZTE Nubia X8 [+]

A szóban forgó phablet a hétvégén kiszivárgott információk szerint 163 x 75 x 7,9 milliméteres fémházzal érkezhet, amely 201 grammot nyomhat. Ez nem kevés, azonban ha a pletykák igaznak bizonyulnak, az X8 5120 milliamperes akkumulátort rejt majd a motorháztető alatt, és így már bocsánatos bűn lehet az extra tömeg.

Az 1440 x 2560 pixeles kijelző meghajtásáért felelős SoC-ről még nem sokat tudni, így azt sem, hogy a Qualcomm, a MediaTek vagy esetleg az Intel szállítja majd a lapkákat, azt viszont már tudni véli a GizChina, hogy rendszermemóriából 4 gigabájt bújhat meg a fémes borítás alatt, a phabettel pedig fel lehet majd csatlakozni 4G LTE hálózatokra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés