Ötszáz dollár lesz a Surface 2?

A Windows 8.1 közelgő premierjével együtt egyre több alkalommal hallani a második generációs Surface táblagépek érkezéséről is, melyek közül a csúcsmodell valószínűleg Intel Haswell processzor köré épül, míg a rosszul csengő „RT” jelzőt nélkülöző Surface 2 készülék kapcsán Tegra 4 és Snapdragon 800 processzort rebesgetnek. A szoftveróriás legújabb táblagépei tehát minden bizonnyal bivalyerősek lesznek majd, ám a sikerük ennek ellenére is kérdéses lehet a változatlan árazásuk miatt.

A legfrissebb beszámolók szerint a Surface 2 – az elődjéhez hasonlóan – nettó 500 dolláros áron startol majd, mely a limitált alkalmazáskínálattal együtt nem tűnik nyerő kombinációnak. A Microsoft számára a Surface táblagépek első generációja több mint 900 millió dolláros veszteséget jelentett, így az árazással kapcsolatos pletykákat érdemes fenntartásokkal kezelni.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Surface 2

    Ingyenes nemzetközi Skype hívásokat és 200 GB online tárhelyet ígér a Full HD kijelzővel és Tegra 4 processzorral szerelt új Windows RT táblagép.

  • Terítéken az új Surface tartozékok

    A frissített táblagépek mellé asztali dokkolót, illetve világító gombsorral és saját akkumulátorral ellátott kabátokat is bemutatott a Microsoft.

  • Halo 4 a Lumia 520-on?

    A Microsoft streaming szolgáltatása bármilyen Windows-alapú készülékre elhozhatja egyszer az Xbox játékok élményét.

  • Surface – számos méretben

    Különböző méretű és eltérő képarányú készülékekről beszélt a Microsoft táblagépes részlegének első embere.

Hirdetés