Pár infó kiszivárgott az olcsóbbik Motorola Razrről is

Képek, Geekbench eredmények és a 3C-n keresztül a töltésről is megtudhatni pár dolgot.

Június elsején tart termékpremiert a Motorola és úgy hírlik, idén két Razr kagylótelefont dobnak piacra: a Razr 40 Ultra lesz a tavalyi Razr 2022 utódja, a Razr 40 pedig egy olcsóbb, állítólag az öreg kontinensen 899 eurós áron piacra kerülő modell. A Razr 40 Ultra ára állítólag 1200 euró körül mozog majd, ahhoz képest a 900 eurós Razr 40 valamivel kellemesebb árfekvésben kerül piacra. Cserébe a felhasználónak le kell mondania többek között a nagy külső kijelzőről, a Samsung Galaxy Z Flip4-hez hasonló apró panel lesz a renderképek szerint a Razr 40-en csupán, de a belső kijelző méretében és formájában nem tér majd el a két új Motorola.

Három színben készül a Razr 40, az Edge 40-en látott műbőr (vegán bőr) borítást kaphat a kagylótelefon isHárom színben készül a Razr 40, az Edge 40-en látott műbőr (vegán bőr) borítást kaphat a kagylótelefon isHárom színben készül a Razr 40, az Edge 40-en látott műbőr (vegán bőr) borítást kaphat a kagylótelefon isHárom színben készül a Razr 40, az Edge 40-en látott műbőr (vegán bőr) borítást kaphat a kagylótelefon isHárom színben készül a Razr 40, az Edge 40-en látott műbőr (vegán bőr) borítást kaphat a kagylótelefon isHárom színben készül a Razr 40, az Edge 40-en látott műbőr (vegán bőr) borítást kaphat a kagylótelefon is Három színben készül a Razr 40, az Edge 40-en látott műbőr (vegán bőr) borítást kaphat a kagylótelefon is (forrás: My Smart Price) [+]

Az olcsóbb Razr XT2323-3 modellszám alatt feltűnt a Geekbench és a 3C adatbázisában is, innen derült ki, hogy csúcskategóriás Qualcomm lapka helyett az olcsóbb Motorola kagyló Snapdragon 7 Gen 1-et használ majd, mellé 8 vagy 12 GB operatív memória és várhatóan 256 GB UFS tárhely lesz a modellben. Az egyelőre kérdéses, hogy lesz-e 512 GB-os modell, vagy több tárhelyért már a drágább modellt kell megvásárolni. A Razr 40 Ultra állítólag 3800 mAh-s akkumulátorral lesz felszerelve, a Razr 40 telepjének méretéről még nincs információ, viszont az jó hír, hogy a 33 wattos vezetékes töltést nem spórolja le az olcsóbb változat sem. Arról egyelőre nem tudni, hogy a két kamera milyen felbontással és specifikációkkal dolgozik, az Ultra 12 MP-es optikailag stabilizált széles látószögű és 13 MP-es ultraszéles kamerát kap.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés