Párizsi nyaralással jön Európába a Honor 90

Július elején lesz a start a kontinensen, akkor kapunk helyi árakat is.

A Honor Magic5 széria képernyőben és kamerákban is odapakolt, ám nem szabad elfeledkezni a Google Play szolgáltatásokat használó alapszériáról sem. A Honor 90 és 90 Pro egyaránt villogásmentes, 10 bites, 120 Hz-es és 1600 nites FHD+ AMOLED panellel mutatkozott be – az előbbi 6,7"-es, az utóbbi pedig 6,78"-es képátlóval, igencsak kevés kávával.

A Honor 90 és a 90 ProA Honor 90 és a 90 Pro A Honor 90 és a 90 Pro (forrás: Honor) [+]

A legnagyobb  vizuális különbséget a szelfilyuk jelenti: bár egyaránt 50 megapixeles an önfotós kamera, a Pro 2 megapixeles mélységérzékelővel szélesíti ki a vájatot. Hátul a 200 megapixeles főkamera és a 12 megapixeles ultraszéles egység megegyező, ám amíg a Honor 90-nek 2 megapixeles mélységérzékelővel kell beérnie, a harmadik kamera a 90 Pro esetében 32 megapixeles és 2,5x-ös optikai nagyításra képes.

A poszteren csak a Honor 90 látható
A poszteren csak a Honor 90 látható (forrás: Honor) [+]

Megfelelő árazás esetén a Honor párosa Európában is versenyképes lehet, bár egyelőre éppen erről nem beszél a gyártó. Az viszont jól leolvasható a poszterről, hogy a következő márkabemutatóra július 6-án, a párizsi Pavillon Gabrielben kerül sor, bár az kérdéses, hogy csak a képen látható, Snapdragon 7+ Gen 1-gyel szerelt Honor 90 látogat-e a francia fővárosba – elképzelhető, hogy a Snapdragon 8+ Gen 1-es Pro modell otthon marad.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés