Pimaszkodik a Xiaomi

A Huawei tegnap mutatta be az idei csúcsmodelleket a P sorozatban, amelyek főleg a kameraképességekre koncentrálnak. A periszkópos technológia és az ötszörös veszteségmentes zoom elég meggyőzőnek bizonyult a Huawei P30 Pro tesztje során, ugyanakkor nem teljesen kompromisszummentes a Huawei új zászlóshajója. Van, akinek a jack hiányzik, van, aki magasabb felbontású panelre vágyik, a Xiaomi mégsem ezen köszörülte a nyelvét.

Hanem a tavalyi lapkakészleten és a speciális kiadáson. A Swarovskival együttműködve létezik a Huawei P30 Prónak egy Special Edition Gift Box kiadása. A mutatós dobozban a telefon mellett egy kristályokkal díszített tok is található. A Xiaomi láthatóan úgy érzi, a színátmenetes, csillogó kiegészítő helyett inkább a teljesítményre kellett volna koncentrálni, amivel egyébként nincsen probléma. A Huawei aktuális csúcsszettje, a Kirin 980 ugyanúgy DynamIQ architektúrára épül és 7 nanométeres gyártástechnológiával készül, mint a konkurencia lapkakészletei és a teljesítményteszteken is hasonló eredménnyel szerepel.

A Huawei P30 Pro Swarovski Special Edition Gift Box
A Huawei P30 Pro Swarovski Special Edition Gift Box [+]

Azért a Huaweit sem kell félteni, ők az Apple bemutatóján köszörülték a nyelvüket, amit bemelegítésként aposztrofáltak a P30 és P30 Pro bemutatója előtt.

Előzmények

  • Versenyképes árral hódít a Huawei P30

    A csúcsmodellnél olcsóbban, Qi töltés nélkül, viszont kellően fejlett kameranégyessel és kellemes árazással futott be a sima P30, ami ráadásul kisebb is.

Hirdetés