Pixel 3 XL: ha notch, legyen kövér

2018 úgy vonul majd be a mobiltörténelembe, mint az év, amikor boldog-boldogtalan bevágással tarkított/rondított mobilt dobott piacra, és mivel a Nexus famíliával szemben a Pixelekkel a Google szeretne pénzt is keresni, úgy tűnik, meghajol a trend előtt.

A Pixel 3 XL A Pixel 3 XL
A Pixel 3 XL (forrás: XDA Developers) [+]

Ezt már az Android P fejlesztői bétája és szenzorszigetes szoftverfunkciói előrevetítették, és a Pixel 3 XL esetében is többször elhangzott, aztán egy renderkép alapján vizualizálni is sikerült: nem maradhat le róla a betüremkedés. Ezúttal pedig több fénykép is felbukkant, rajtuk az állítólagos, őszre várt főszereplővel. Az XDA Developers fórumán közzétett első képről leolvasható a 4 GB RAM és a 64 GB-os tároló – főleg az előbbi lehet csalódást keltő, a méretesebb Pixel készülékek igencsak magas indulóárát tekintve.


[+]

A Snapdragon 845 és az Android 9 főverzió szinte garantált, a publikáció pedig nem zárja ki a vezetékmentes töltést, a dupla kamerát az előlapon (bár ez nem feltétlenül nyilvánvaló a képek alapján), illetve a tavaly bemutatkozott szorítófunkciókat. A fotókon a sztereó hangszóró és az egyelemes hátlapi kamera is megpillantható.

Azóta történt

Előzmények

  • Jófajta renderképeken a két idei Pixel

    Újabb "bizonyítékok" érkeztek a szenzorszigetes Pixel 3 XL-re és a hagyományos kijelzővel szerelt Pixel 3-ra.

  • Képeken a Pixel 3 XL prototípusa

    A szorítófunkciók mellett idén a vezetékmentes töltés is a felhozatal része lehet. Pontos adatok a szenzorszigetekről és az alsó káváról.

  • Szenzorszigettel érkezhet a Pixel 3 XL

    A két idei modellhez passzoló védőüvegek árulkodhatnak a Google 2018-as referenciakészülékeiről. Nem véletlenül került notch támogatás az Android P-be, a Pixel 3 XL ki is használhatja.

  • Notchak-nocsak, megint másolunk?

    Tavaly csak szimplán megnyúltak a kijelzők, idén viszont boldog-boldogtalan az iPhone X dizájnját nyúlja. Pedig akad előremutatóbb koncepció a képernyődominanciára.

Hirdetés