Pletykákból készültek a Galaxy Fold 2 renderképei

Kameralukra cserélt noccs, méretesebb panel összehajtva és S20-szerű kamerarendszer hátul a nem hivatalos képeken.

A német Windows United összeszedett egy csokornyi Galaxy Fold 2 pletykát és megtekintett jó pár Samsung formatervezési mintát, majd megalkotta az első Fold jóval elegánsabbnak elképzelt folytatását.


(forrás: Windows United) [+]

A Fold 2 ezen elképzelések szerint a Mate Xs közel kávamentes paneljére hasonlíthat szétnyitva, megszabadulva a méretes szenzorszigettől, melynek a helyét apró kameraluk veheti át (az Huawei kütyün egyébként ilyen sincs, minden kamera hátra került).


(forrás: Windows United) [+]

A második Fold maradna mindenesetre a befele csukható hajlított AMOLED panelnél, ám megnövelné a külső kijelző képátlóját a Fold 4,6"-es másodkijelzőjéhez képest. Ide kameracseppes szelfiegységet képzel a Windows United.


(forrás: Windows United) [+]

A hátlapi kamerarendszer a Galaxy S20-aktól kerülne át, méghozzá öt taggal, aminek legalább három látószög képezné a részét.


(forrás: Windows United) [+]

A forrás az S Pent is hozzáképzeli a renderképekhez, amelyek egyébként elég mutatósra sikerültek, bár kérdéses, hogy a toll hova kerülne dolga végeztével – meg az is, hogy lesz-e az itt látható dizájnból bármi.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés