Pontozták a Galaxy A54 javíthatóságát

A francia hatóságok 10 pontból 8,4-re értékelik a még be nem jelentett Samsung mobil szerelhetőségét.

Közeledik a tavasz, így hamarosan érkezik az újabb Samsung Galaxy A-széria. A telefonokról láthattunk már renderképeket, a hardverre vonatkozó információk is részletesek, viszont hivatalos csatornákon keresztül egyelőre nem kommunikált a Samsung a Galaxy A34-ről és Galaxy A54-ről. A készülékek közül utóbbi, az A54 a napokban a francia hatóságoknál is megfordult, azt vizsgálták, megfelel-e a készülék az országban árult műszaki eszközöktől elvárt standardoknak. A kiszivárgott dokumentum szerint az SM-A546B készülék 2023. február 13-án sikeresen teljesítette az elvártakat, a mobiltelefon szerelhetőségét pedig 10 pontból 8,4-re értékelték. A tavalyi Galaxy A53 és az új S23-ak egyaránt 8,2 pontot kaptak a tízből.

A franciák pontozása a Galaxy A54 szerelhetőségét illetően.
A franciák pontozása a Galaxy A54 szerelhetőségét illetően. (forrás: Galaxy Club) [+]

A franciák több pozitívumot sorolnak fel, viszont negatívumként idén is a nehezen kinyitható készülékházat, a speciális szerszámok szükségességét és a különböző alkatrészek telefonon belüli elrendezését hozzák fel.

Ha igazak a pletykák, a Galaxy A54 várhatóan 5G-képes Exynos 1380-as SoC-val, 6 vagy 8 GB RAM-mal és 128 vagy 256 GB tárhellyel kerül majd piacra. A kijelző 6,5 vagy 6,6 hüvelykes FHD+ AMOLED panel lehet 120 Hz-es frissítéssel, a készülékházban 5000 mAh-s akkumulátor, hozzá 25 wattos töltés, viszont fali adapter nem lesz a dobozban. A hátlapon csökkenhet a kamerák száma, háromra: széles, ultraszéles és makró. Úgy tűnik, idén elhagyják a mélységérzékelő szenzort, az előlapon viszont megmarad a felül-középre lyukasztott kamera.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés