Praktikus kiegészítők az Ulefone készülékeihez

Az egyedi uSmart csatlakozófelülethez rengeteg praktikus kiegészítőt kínál a gyártó.

Az Ulefone egyedi csatlakozófelülete számos kiegészítő használatát teszi lehetővé a gyártó mindenálló készülékeivel, többek között a nemrég bemutatott Ulefone Armor 18T Ultrával is, ami az általunk is tesztelt, 9600 mAh-s akkuval és hőkamerával szerelt Armor 18T alapjaira épít erősebb hardverrel és friss Androiddal. A uSmart porthoz a uSmart Expansion Series kínál többféle endoszkópot, mikroszkópot és rögzítő-alkalmatosságot.


[+]

Az IP67-es minősítésű uSmart E01 2 méteres kábelhosszal HD minőségű felvételeket készít hat darab, szabályozható LED fényforrás segítségével akár vizes környezetben is, a szintén vízálló E02 pedig két kamerát biztosít a megfelelő látótérhez hét LED-del megtámogatva. Mindkét, félrugalmas kábellel ellátott endoszkóphoz elérhető kampó, mágnes vagy tükör kiegészítő, ami különböző problémák felderítésében és megoldásában segít. Rövidebb távon a uSmart E03 lehet hasznos 1 méteres kábelhosszal, de 180 fokban pozicionálható kamerafejjel és szintén tetszőleges fényerősségű LED segédfénnyel.


[+]

A uSmart C01-es mikroszkóp szintén HD kamerával felszerelt, az állvány pedig stabilitást biztosít az ötven vagy százszoros nagyításra képes nagyítónak, amit egy 8 LED-del körbevett 1 megapixeles kamera egészít ki, amivel álló- és mozgóképet is rögzíthetünk.

Ha éppen nem elveszett apró tárgyakat, hibás alkatrészeket a légkondiban vagy megszakadt forrasztásokat keresgélünk az alaplapon, az Ulefone Armor 18 széria modelljei bármilyen extrém helyzetben helytállnak. A MIL-STD minősítést és a legmagasabb IP besorolást túlbiztosíthatjuk egy karabínerrel megtoldott Armor Case védőtokkal, bármilyen mikromobilitási eszközhöz vagy nem sík felületre (arra ott az Armor Mount) pedig az Armor Mount Proval rögzíthetjük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés