Hirdetés

Pro változattal bővül a Pixel Buds család

200 dolláros áron, négy színben, aktív zajzárral érkezik a Google új TWS fülhallgatója.

A Google Pixel 6a mellett az I/O konferencián a Google bemutatta a Pixel Buds Pro fülhallgatókat is. A 199,99 dolláros áron július 21-től előrendelhető TWS fülhallgató az első a Pixel Buds termékvonalban, amely támogatja az aktív zajszűrést. Bekapcsolt ANC-vel 7 órányi működést ígér a Google, ANC nélkül pedig 11 órát, a tokban két újratöltésre elegendő energia van. A hordozót QI vezetékmentes töltővel vagy USB-C kábellel lehet tölteni. Az ANC a Google saját fejlesztésű algoritmusát használja egy szintén saját tervezésű, hatmagos audio processzoron futva.


(forrás: Google) [+]

Szintén belső tervezésű a 11 milliméteres meghajtó, aminek hangzását az eszköz képes automatikusan állítani a hangerőhöz igazítva. De ettől függetlenül adott ötsávos hangszínszabályzó, amivel manuálisan is beállítható a fülhallgató hangzása. Az aktív zajzár mellett van transzparens mód is, illetve később az évben érkezik egy frissítés, mellyel a térhatású hangzás is elérhető lesz a fülhallgatókon, amennyiben kompatibilis Pixel okostelefont használnak hangforrásként.

Az elérhető színek a Google Pixel Buds Próból.
Az elérhető színek a Google Pixel Buds Próból. (forrás: Google) [+]

A fülhallgató kialakítása és a gumiharangok segítik a passzív zajkioltást, a kényelmes viseletet pedig nyomásérzékelő szenzorok is segítik. A Google azt állítja, ezek folyamatosan mérik a hallójáratban fellépő nyomást és tehermentesítik a fülhallgatót, hogy az kényelmes maradjon.

Az IPX5-ös minősítés miatt edzés közben is nyugodtan használható a füles.
Az IPX5-ös minősítés miatt edzés közben is nyugodtan használható a füles. (forrás: Google) [+]

A hangok felvételét sugárformázó mikrofonok oldják meg, ezek segítségével a Google Asszisztens is bármikor előhívható, és használható 40 nyelven valósidejű fordításra. Van még a fülhallgatókban gyorsulásmérő, Bluetooth multipont támogatás (Android 6.0 és iOS 9.0 felett), a szélzajtól pedig szélvédő hálós burkolat védi a mikrofonokat. A fülesek IPX4 szabvány szerint vízállók, míg a tok IPX2-es minősítést kapott. A hordozó bölcső minden esetben szürke, a fülhallgatók elérhetők korall (rózsaszín), citromfű (zöld), köd (szürke) és faszén (fekete) színekben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés