Profittal zárta a negyedévet a HTC

Ahogyan azt a korábbi nem hivatalos jelentésben közzétették, a HTC továbbra is felívelő pályán mozog. A tajvaniak által nyilvánosságra hozott negyedéves riport szerint ugyanis a júliust, augusztust és szeptembert felölelő időszakban  a vállalat 19 millió dolláros profitot könyvelhetett el, a nettó bevétel pedig 1,38 milliárd dollárra rúgott, ami jelentős visszaesés az Q2-ben elért 2,17 milliárd dollárhoz képest.

A HTC nagyon büszke mindenesetre idei zászlóshajójára, a One M8-ra, mely a konkurensek erősödése ellenére nagyon jól teljesít, köszönhetően többek között a prémium fém háznak. A középkategóriás Desire széria szintén előremutató eredményekkel kecsegtetett, ám a cég nem közölt pontos eladási darabszámot. Az is kiderült, hogy az előző három hónapban a One M8 képezte a profit legnagyobb hányadát. A következő negyedévben hasonló eredményre számítanak a HTC-nél, körülbelül 1,38 - 1,55 milliárd dollár bevételre remélnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • Profittal zárta a negyedévet a HTC

    Az elemzői várakozásokon felül teljesített a harmadik negyedévben a tajvani HTC.

  • HTC Desire 816 - paradoxon

    Középkategóriás zászlóshajónak nevezi a HTC a Desire 816-ot, nem győzték hangsúlyozni, hogy az árazás is csábító lesz. Vajon mi sült ki mindebből?

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés