Promóciós képeken a Motorola Edge 40 Pro

Semmit nem változott a külső az X40-hez képest, a képek megerősítik a korábban kiszivárgottakat.

Egy hónapja lassan, hogy itt-ott feltűnik a Motorola Edge 40 Pro, először a Geekbench, később a Google Play Console felületén jelent meg, de egyelőre semmi hivatalosat nem láthattunk még a Snapdragon 8 Gen 2-es készülékről. Leszámítva a kínai Motorola X40 premiert, mely még decemberben esett meg, s a most kiszivárgott renderek alapján mindenféle változtatás nélkül érkezik ide a telefon Edge 40 név alatt.

Így nézhet ki a Motorola Edge 40 Pro.Így nézhet ki a Motorola Edge 40 Pro.Így nézhet ki a Motorola Edge 40 Pro.Így nézhet ki a Motorola Edge 40 Pro. Így nézhet ki a Motorola Edge 40 Pro. (forrás: Android Police) [+]

Amit tudni az új csúcskategóriás Motoroláról, hogy 165 Hz-es kijelzőt kap 6,7 hüvelykes képátlóval. 10-bites OLED panelről van szó, 9:20 képaránnyal, 1080 x 2400 pixeles felbontással és ívelt szélekkel. Ahogy azt a Geekbench bizonyította, Snapdragon 8 Gen 2-es SoC és 12 GB operatív memória dolgozik majd a telefonban. Az akkumulátor 4600 mAh lehet, a töltés pedig 125 wattra rúghat vezetéken és 15 wattra Qi szabványon vezeték nélkül. A tavalyi modellek esetén volt eltérés a töltés sebességében a kínai és a globálisan értékesített modellek között, idén ez elmaradhat.


(forrás: Android Police) [+]

A hátlapon két 50 MP-es szenzort (főkamera OIS-el és 117 fokos ultraszéles), valamint egy 12 MP-es, kétszeres nagyításra jó zoomkamerát találni majd. Az előlapon egy 60 MP-es kamera lyukadhat felül-középen a kijelzőbe. A képek alapján adott lesz a sztereó hangszóró és a Dolby Audio minősítés, valamint lesz valamilyen IP-minősítése is a készüléknek. Valószínűleg IP68, ahogy a kínai változat esetében is.

Ez a kép valószínűleg az IP-védelmet taglaló termékoldalról van.
Ez a kép valószínűleg az IP-védelmet taglaló termékoldalról van. (forrás: Android Police) [+]

Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor lehet a termék globális startja. Ahogy arról sincs egyelőre, hogy összesen hány készülékkel egészül majd ki a széria, lévén tavaly az alapmodell és a Pro mellé érkezett később Ultra, Fusion és Neo utónévvel is újabb verzió.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés