QHD kijelzővel debütált a Sony Xperia Z4v

A Sony hivatalosan is lerántotta a leplet legújabb csúcsmodelljéről, melyet Xperia Z4v névre kereszteltek. Az egyelőre csak az amerikai Verizon szolgáltató kínálatában elérhető készülék több szempontból is fejlődött a Z3+/Z4 pároshoz képest.

Sony Xperia Z4v

A legnagyobb előrelépés az 5,2 hüvelykes Triluminos IPS kijelzőnél érhető tetten, ami már WQHD (1440 x 2560 pixel) felbontású, szemben az előző bekezdésben látott modellek 1080p-s megjelenítőjével. A Qi és PMA vezeték nélküli töltés szintén egy fontos újítás. A hátlap alatt egy 3000 mAh kapacitású akkumulátor kapott helyet. Némi külső különbséget is fel lehet fedezni, az előlapi kamera és a szenzorok helyet cseréltek, és felül megjelent a Verizon logó is. A Z4v 1,7 milliméterrel vastagabb és 18 grammal nehezebb társainál.

Sony Xperia Z4v

Az Xperia Z4v-t a továbbra is sok kritikát kapó Snapdragon 810 chipset hajtja meg, a rendszermemória 3 GB, a belső tárhely pedig 32 GB. A hátlapon egy 20,7 megapixeles fényképező, az előlapon egy 5,1 megapixeles kamera található. Adott még az IP68 védettség, így a telefon másfél méter vízben is kibírja fél órán keresztül.

Sony Xperia Z4v

A Z4v fekete és fehér színben érhető majd el, ám az árazásról még nem esett szó, és valószínűleg a masina sosem lép majd be az európai piacra sem.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés